24.2 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024
More

    Lord of the Rings: Επιστροφή στη Middle Earth με το νέο trailer του “The Rings of Power”

    Ένα νέο trailer της επερχόμενης σειράς της Amazon “The Lord of the Rings: The Rings of Power” κυκλοφόρησε τις τελευταίες ώρες, καθώς η εν λόγω υπερπαραγωγή αναμένεται να κάνει πρεμιέρα στις 2 Σεπτεμβρίου.

    Το video δίνει την ευκαιρία μιας πιο προσεκτικής ματιάς, πρόκειται όμως πρακτικά για ένα teaser, με νέα trailers να περιμένουμε το προσεχές διάστημα. Το The Rings of Power αποτελεί ένα show που έχει κοστίσει ακριβά στην Amazon, αφού, όπως έχει αναφέρει η εταιρεία, πλήρωσε 250 εκατ. δολάρια για να εξασφαλίσει τα δικαιώματα και το κόστος παραγωγής υπολογίζεται στο 1 δις. δολάρια, αφού υπάρχουν φήμες για 5 σεζόν. Αυτό κάνει τη σειρά μια από τις ακριβότερες τηλεοπτικές παραγωγές στην ιστορία.

    Η δράση τοποθετείται στη Δεύτερη εποχή της Middle Earth, χιλιάδες χρόνια πριν τα γεγονότα του Hobbit και του Άρχοντα των Δαχτυλιδιών, αφού σημείο αναφοράς είναι η δημιουργία των δαχτυλιδιών και η γένεση του Sauron. Παρόλα αυτά θα δούμε γνωστούς χαρακτήρες από την τριλογία, όπως είναι η Galadriel (Morfydd Clark), ο Elrond (Robert Aramayo) και ο Isildur (Maxim Baldry).

    Δείτε στη συνέχεια το trailer:

    Διαβάστε επίσης:

    Δυνατές κινηματογραφικές πρεμιέρες έρχονται στην COSMOTE TV

    Ελένη Σαραντάκη
    Ελένη Σαραντάκη
    Η Ελένη Σαραντάκη είναι δημοσιογράφος και εκπαιδευτικός με πολυετή εμπειρία στο χώρο του τεχνολογικού και τουριστικού ρεπορτάζ. Έχει συνεργαστεί με ηλεκτρονικά και έντυπα μέσα ως αρθρογράφος, ενώ σήμερα είναι αρχισυντάκτρια του περιοδικού της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων Greek Hotelier και editor στο τεχνολογικό site Digital Life.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles