23.5 C
Athens
Δευτέρα, 6 Μαΐου, 2024
More

    LOTR: The Rings Of Power: Νέες πληροφορίες για τη 2η σεζόν

    Το «The Lord of the Rings: The Rings of Power» αποτελεί μια σειρά που συγκέντρωσε το ενδιαφέρον την προηγούμενη σεζόν και αρκετοί είναι οι fans που αναμένουν με ανυπομονησία το 2ο κύκλο. Σύμφωνα με τα όσα αποκάλυψε η ηθοποιός Sophia Nomvete, η νέα σεζόν θα έχει πολύ περισσότερη δράση και μεγαλύτερες προκλήσεις θα εμφανιστούν στη Μέση Γη. Κάνοντας πρεμιέρα στο Prime Video το περασμένο καλοκαίρι, το «The Rings of Power» διαδραματίζεται χιλιάδες χρόνια πριν από τα κύρια γεγονότα των μυθιστορημάτων του J.R.R Tolkien και της κορυφαίας τριλογίας του Peter Jackson, καταγράφοντας μια εποχή που το σκοτάδι αυξάνεται στη Μέση Γη. Τα γυρίσματα ολοκληρώνονται αυτή την περίοδο για τη 2η σεζόν, η οποία δεν έχει ακόμη ημερομηνία κυκλοφορίας.

    Η ηθοποιός της σειράς ανέφερε χαρακτηριστικά:

    «Η 1η σεζόν ήταν μια περίοδος σχετικής ειρήνης, μια εισαγωγική στιγμή που συναντιούνται όλοι. Η 2η σεζόν είναι το ξετύλιγμα όλων. Η δύναμη του κακού αρχίζει πραγματικά να ασκεί πίεση στη Μέση Γη και παρακολουθούμε πώς όλοι όσοι γνωρίζουμε και ελπίζουμε να αγαπήσουμε χειρίζονται αυτή την κατάσταση. Το διακύβευμα είναι υψηλότερο. Βλέπουμε τι κάνει αυτή η δύναμη του κακού σε κάθε φυλή και σε κάθε σχέση. Υπάρχει πολύ περισσότερη δράση. Ξεπεράσαμε τις καταιγίδες και υπάρχει μια πραγματική αίσθηση εμπιστοσύνης στο ποιοι και τι είμαστε. Είμαι πραγματικά ενθουσιασμένη γι’ αυτό».

    Ελένη Σαραντάκη
    Ελένη Σαραντάκη
    Η Ελένη Σαραντάκη είναι δημοσιογράφος και εκπαιδευτικός με πολυετή εμπειρία στο χώρο του τεχνολογικού και τουριστικού ρεπορτάζ. Έχει συνεργαστεί με ηλεκτρονικά και έντυπα μέσα ως αρθρογράφος, ενώ σήμερα είναι αρχισυντάκτρια του περιοδικού της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων Greek Hotelier και editor στο τεχνολογικό site Digital Life.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles