21.7 C
Athens
Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024
More

    Porn σε δύο τροχούς: Αυτή είναι η μηχανή της Lotus από τον σχεδιαστή του Tron: Legacy

    Δεν είναι μηχανή, είναι φαντασίωση που γίνεται πραγματικότητα: η φουτουριστική σχεδιαστικά μηχανή που ετοιμάζεται να βγάλει σε περιορισμένη παραγωγή η Βρετανική Lotus, από το «μολύβι» του σχεδιαστή της Bugatti και του Tron: Legacy, Daniel Simon

    Lotus Motorcyles C-01

    Ξεχάστε τα supercars για λίγο κι ας δούμε μία superbike. Το όνομά της είναι C-01, σχεδιαστής είναι ο Daniel Simon, ο υπεύθυνος designer στην ταινία Tron: Legacy, είναι ένα home project της Βρετανικής Lotus και είναι από τις πιο όμορφες κατασκευές σε δύο τροχούς που έχουμε δει ποτέ.

    Lotus Motorcyles C-01

    Η C-01, αν και μοιάζει σαν προϊόν φαντασίας που βλέπει κανείς μόνο σε καλοσχεδιασμένα renderings θα βγει στην παραγωγή. Η Lotus θα ετοιμάσει μόλις 100 κομμάτια, σε συνεργασία με την γερμανική Kodewa. Θα κυκλοφορήσει σε 3… χρώματα, ενώ αν θέλετε βασικές πληροφορίες για τα τεχνικά της χαρακτηριστικά, κρατήστε σημειώσεις: 2 κυλίνδρων τετράχρονο κινητήρα, 1195 κυβικά, 200 ίπποι και βάρος περίπου στα 181 κιλά.

    Lotus Motorcyles C-01

    Το κομψοτέχνημα από ανθρακόνημα και τιτάνιο, δεν ξέρουμε σε τι τιμή θα κυκλοφορήσει. Στο Verge γράφουν πως η τιμή της πιθανόν να προκαλέσει δάκρυα στα μάτια όσων ονειρεύονται μία τέτοια μηχανή. Διόλου παράξενο. Τα διαβολεμένα όμορφα αντικείμενα είναι και διαβολεμένα ακριβά.

    Απολαύστε τη στο επίσημο website της Lotus, εδώ.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles