18.4 C
Athens
Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024
More

    LovePalz Club. Το διαφορετικό social network για εσάς και τα… sex toys σας

    Ό,τι μπορεί να σε ενδιαφέρει, υπάρχει πλέον και σε… social network. Παίρνοντας έμπνευση από ό,τι γνωρίζει να κάνει καλά, η LovePalz, μία ταϊβανέζικη εταιρεία με “δυνατές” λύσεις στα remote-controlled sex toys δημιουργεί το δικό της κοινωνικό δίκτυο. Το LovePalz Club θα φροντίσει, φυσικά, για τις γνωριμίες σας μέσω Διαδικτύου, ωστόσο προχωράει ένα βήμα παραπέρα…

    LovePalz Club

    Πέρα από ένα κλασικό dating site, στο οποίο μπορείτε να δημιουργήσετε το προφίλ σας και να “ψαχτείτε” σε σελίδες άλλων μελών, σας επιτρέπει, πέρα από τη συζήτηση ή το video conference, να αλληλεπιδράσετε με τον “απέναντί” σας, χρησιμοποιώντας τα δημοφιλή sex toys της εταιρείας τα οποία μπορείτε να χειριστείτε και από απόσταση όπως τη διάσημη συσκευή Twist αλλά και τα Hera & Zeus toys.

    Από το LovePalz τονίζουν ότι δεν είναι υποχρεωτικό να χρησιμοποιήσει κάποιος τα toys κατά τη συμμετοχή του στο club, ωστόσο προτρέπουν το κοινό τους να το κάνει, για λόγους μεγαλύτερης… ευχαρίστησης. Τι καλύτερο, άλλωστε, γι’ αυτούς από ένα τέτοιο “παιχνίδι” ακόμη και με αγνώστους, χωρίς καν να βγείτε από το σπίτι σας.

    LovePalz Club 02

    Σε κάθε περίπτωση, το LovePalz Club κάνει πρεμιέρα τις επόμενες ημέρες και αποτελεί ακόμη μία “hot” πρόταση που σίγουρα θα έχει το κοινό της.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles