14.6 C
Athens
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024
More

    LovePalz: Η τεχνολογία μάς “ενώνει” (κυριολεκτικά όμως)

    Μπορεί να τους… απέρριψε το Kickstarter, οι δημιουργοί του LovePalz, όμως, επιμένουν, ώστε να κάνουν γνωστό στον κόσμο το… ιδιαίτερο gadget τους. Για τι πρόκειται όμως;


    Αναφερόμαστε σε μία “αμφίδρομη συσκευή ευχαρίστησης”, που επιτρέπει σε… ζευγάρια να προσομοιώσουν τη διαδικασία της “ερωτικής πράξης” μεταξύ τους, οπουδήποτε κι αν βρίσκονται (ξεχωριστά) στον κόσμο.

    Κάθε ένας από τους δύο συντρόφους μπορεί να έχει στην κατοχή του τη δική του version του gadget, ανάλογα με το φύλο του: “Hera” για τις κυρίες και “Zeus” για τους κυρίους.

    Για να ξεκινήσει η… πράξη, οι δύο σύντροφοι πρέπει να τοποθετήσουν το gadget στις… ερωτογενείς τους ζώνες και, στη συνέχεια, να συνδέσουν τις δύο συσκευές, μέσω της iPhone app LovePalz (η οποία παρεμπιμπτόντως δεν έχει εγκριθεί ακόμη ώστε να ανέβει στο App Store).

    Με την επίτευξη της σύνδεσης, η διαδικασία ξεκινάει: η συσκευή μιμείται τις κινήσεις του ισχύου του ενός, αναπαράγοντας τις ίδιες στη συσκευή του άλλου σε πραγματικό χρόνο. Και τα υπόλοιπα που μπορούν να προκύψουν, μάλλον τα γνωρίζετε…

    Το LovePalz είναι διαθέσιμο έναντι 94.95 δολαρίων το ζευγάρι για όσους βρίσκουν το concept του… ενδιαφέρον (μέχρι στιγμής αυτό έχει συμβεί σε 2.424 άτομα), ενώ κάθε συσκευή έρχεται με χαραγμένο το όνομα του καθενός και έναν μοναδικό σειριακό αριθμό. Μάλιστα!

    Πηγή: Ubergizmo via Design Taxi

    Related Articles

    1 ΣΧΟΛΙΟ

    τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles