23.3 C
Athens
Τρίτη, 16 Απριλίου, 2024
More

    Ο Luc Besson επιστρέφει στο sci fi με το Valerian and the City of a Thousand Planets

    O γνωστός και μη εξαιρετέος Luc Besson, σκηνοθέτης πολλών ταινιών όπως το The Fifth Element και φυσικά διάσημος μεγαλοπαραγωγός, είναι έτοιμος να ταξιδέψει στο διάστημα και στο χρόνο με το sci fi φιλμ Valerian and the City of a Thousand Planets. Το σενάριο είναι βασισμένο στο Γαλλικό κόμικ των Pierre Christin και Jean-Claude Mézières και αφηγείτει μία ιστορία που εκτυλίσσεται μέσα σε διάστημα 24ων ωρών όπου οι μυστικοί πράκτορες του διαστήματος, Valerian (Dane DeHaan) και Laureline (Cara Delevingne) προσπαθούν να διατηρήσουν την ειρήνη στο σύμπαν.

    screen-shot-2016-11-10-at-6-30-28-pm

    Ο Besson που επιστρέφει μετά το Lucy, το πολυπόθητο hit που τον επανέφερε στην επικαιρότητα αφού είχε χαθεί λίγο από το προσκήνιο, είχε στη διάθεσή του ένα budget 180 εκατομμυρίων δολαρίων και τα ξόδεψε όλα μέχρι σεντ απ’  όσο μπορεί να καταλάβει κανείς από το trailer. Τα πλάνα της διαγαλαξιακής μητρόπολης Alpha είναι άκρως εντυπωσιακά και φαίνεται πως ο Besson ετοιμάζει ένα sci-fi comeback που θα κάνει ντόρο. Άμα διαβάσετε το υπόλοιπο καστ θα καταλάβετε γιατί το λέμε. Clive OwenJohn GoodmanRihannaRutger Hauer και Ethan Hawke. Τώρα σίγουρα καταλάβατε.
    To Valerian and the City of a Thousand Planets θα βγει στις αίθουσες στις 21 Ιουλίου 2017 και αξίζει να σημείωσει κανείς πως στο promo clip ακούγεται το τραγούδι των Beatles, Because, που είναι το πρώτο τραγούδι του γκρουπ που δόθηκε η άδεια για να χρησιμοποιηθεί σε trailer μετά από δεκαετίες!

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles