21.6 C
Athens
Τρίτη, 23 Απριλίου, 2024
More

    LuDela: το “έξυπνο” κερί που ελέγχεται από το smartphone

    Μέχρι στιγμής έχουμε δει “έξυπνα” παπούτσια, “έξυπνο” λουράκι, “έξυπνη” ζώνη, “έξυπνο” θερμοστάτη και πολλά άλλα, δεν έχουμε ξαναδεί όμως ποτέ “έξυπνο” κερί! Πως θα σας φαινόταν η ιδέα του “έξυπνου” φωτισμού, όχι όμως χρησιμοποιώντας λάμπες LED, αλλά κάτι λιγότερο μοντέρνο όπως το… LuDela;

    zcxv

    Πρόκαιται για ένα “έξυπνο” κερί, με το οποίο μπορείτε μέσω του κινητού να ελέγξετε την φλόγα του, αφού κατεβάσετε και εγκαταστήσετε την συνοδευόμενη εφαρμογή του. Μάλιστα, η εταιρία αναφέρεται στο ασύρματο pairing μεταξύ του κεριού και του κινητού ως “Wi-Fire”. Μπορείτε να ανάψετε ή να σβήσετε την φλόγα πολλών κεριών ταυτόχρονα, ενώ παρέχει διάφορα mode για να ταιριάζει με την κάθε μια περίσταση. Έχει, επίσης, ασφάλεια, η οποία σβήνει αυτόματα το κερί όταν φτάνει στο τέλος.

    Το LuDela είναι διαθέσιμο προς προ-παραγγελία στα 99 δολάρια, δηλαδή 50 δολάρια φθηνότερο απ’ όταν λανσαριστεί επίσημα μέσα στο 2017. Η τιμή δεν είναι μεγάλη σε σχέση με άλλα ήδη “έξυπνου” φωτισμού που έχουμε δει. Το θέμα όμως είναι αν σας αρέσει περισσότερο να αλλάζεται τις μπαταρίες ενός κεριού κάθε 5 με 6 μήνες ή να αλλάζετε απλά το κερί; Είναι υπέροχο που η τεχνολογία επιτρέπει να ελέγξεις μια από τις πιο παλιές μορφές τεχνητού φωτισμού, όμως ίσως να αποτελεί μια απόδειξη ότι οι εταιρίες πιέζουν πολύ την τεχνολογία στην προσπάθεια τους να συνδέσουν τα πάντα μέσα στο σπίτι.

    https://www.youtube.com/watch?v=m3ua_IBRCwU

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles