18.8 C
Athens
Τρίτη, 19 Μαρτίου, 2024
More

    Το Lumia 435 αποκαλύπτεται! Μία ακόμη low-end πρόταση από τη Microsoft!

    Η Microsoft έχει καταφέρει να κτίσει μία καλή παράδοση στις low-end entry level συσκευές, καθώς πρόκειται για μία καταναλωτική κατηγορία που οι υπεύθυνοι του κολοσσού των νέων τεχνολογιών περιβάλλουν με μεγάλη… “φροντίδα“. Πρόσφατα, ήρθε στο προσκήνιο μέσω της αμερικανικής FCC, το Microsoft Lumia 435 μία ακόμη entry level συσκευή που φέρει το Lumia brand και το οποίο φιλοδοξεί να κερδίσει τους λάτρεις της οικονομίας και τους καταναλωτές εκείνους που δεν επιθυμούν να δαπανήσουν μία μικρή περιουσία για το επόμενο κινητό τους. Lumia 435

    Σύμφωνα με τα στοιχεία που είδαν το φως της δημοσιότητας από την FCC, το Microsoft Lumia 435 θα διαθέτει μία οθόνη 4 ιντσών με παρεχόμενη ανάλυση στα 480×800 pixels και πυκνότητα pixels στα 235ppi, ακολουθώντας ουσιαστικά μία παρόμοια λογική όπως το Nokia Lumia 520, το οποίο δικαιωματικά φέρει τον τίτλο του πιο πετυχημένου εμπορικά Windows Phone που έχει κυκλοφορήσει ποτέ (υπολογίζεται ότι έχουν πουληθεί παραπάνω από 12 εκατομμύρια μονάδες παγκοσμίως). Επιπλέον, το νέο low-end Lumia θα βασίζεται σε έναν επεξεργαστή Snapdragon 200, ενώ παράλληλα δεν θα λείπει και μία κύρια κάμερα, η οποία θα προσφέρει φωτογραφίες ποιότητας 5MP. Όσον αφορά τις διαστάσεις της νέας συσκευής είναι εμφανές ότι το Lumia 435 (118.1×64.7mm)  θα ακολουθεί μία σχεδόν ίδια φιλοσοφία με το Lumia 520 (119.9x64mm). Επιπλέον, ένα ενδιαφέρον στοιχείο που έχει άμεση σχέση με την αυτονομία του Lumia 435, είναι ότι θα τροφοδοτείται από ένα νέο τύπο μπαταρίας, o οποίος θα είναι αποκλειστικός για τη συγκεκριμένη συσκευή.

    Αν και δεν έχει υπάρξει μέχρι στιγμής κάποια επίσημη ανακοίνωση για το πότε το entry level Lumia 435 θα κάνει την εμφάνιση του στην αγορά (ούτε φυσικά γνωρίζουμε κάτι για την τιμή του), ωστόσο όλα συνηγορούν ότι μέσα στους πρώτους μήνες του νέου έτους, δεν αποκλείεται να το έχουμε στα χέρια  μας. Πάντως, είναι ενδιαφέρον να δούμε το πότε θα αρχίσει η Microsoft να δραστηριοποιείται πιο ενεργά και στην ανώτερη κατηγορία, καθώς μπορεί να κυκλοφορεί πολλές low-end και mid-range συσκευές, όμως η γκάμα των high-end smartphones της χρειάζεται μεγαλύτερη τόνωση.

    Πέτρος Κυπραίος
    Πέτρος Κυπραίος
    Tech expert και true gamer στην καρδιά, ο Πέτρος Κυπραίος ξεκίνησε να ασχολείται ως συντάκτης σε κορυφαία περιοδικά του Ειδικού Τύπου πάνω στα video games και στην τεχνολογία, ενώ διετέλεσε επίσης και υπεύθυνος τμήματος παιδικών περιοδικών. Από τη θέση του editorial director το focus του είναι οτιδήποτε digital, όμως του αρέσει να ρίχνει και μια ματιά και στο… lifestyle!

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles