21.9 C
Athens
Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024
More

    Ξεκινά η διάθεση του Lumia Cyan Update!

    Μετά από μήνες αναμονής (και ακολουθώντας κάποιες αναφορές που το ήθελαν να διατίθεται ήδη τις προηγούμενες ημέρες για το Lumia 625 σε κάποιες αγορές), η Nokia ξεκινά επιτέλους την επίσημη διάθεση του Windows Phone 8.1 update που είναι ειδικά προσαρμοσμένο για όλες τις WP8 συσκευές της, γνωστού και ως Lumia Cyan update.

    lumia cyan update

    Μία ενημέρωση του λογισμικού των Lumia με WP8 που φέρνει πληθώρα αλλαγών, συνδυάζοντας βελτιώσεις που φέρνουν τα WP8.1 (όπως το νέο World Flow πληκτρολόγιο της Microsoft που υποστηρίζει Gestures, επιλογές customisation για τα live tiles, νέο Action Center και βελτιωμένο People Hub), με αλλαγές που αφορούν μόνο τα Lumia smartphones και τις εφαρμογές τους. Το Lumia Cyan update ενσωματώνει, φυσικά, και τη “διάσημη” φωνητική βοηθό Cortana των Windows Phone 8.1, η οποία, ωστόσο, διαθέτει τις υπηρεσίες της προς το παρόν μόνο για τους Αμερικανούς χρήστες.

    Όλες οι συσκευές Lumia θα έχουν ακόμη updates στις Nokia Camera, Creative Studio and Storyteller apps, βελτιώσεις μεταξύ άλλων και στις εφαρμογές Office καθώς και ενσωμάτωση του νέου Internet Explorer 11. Το update φέρνει επιπλέον υποστήριξη για το Bluetooth 4.0 low energy, που επιτρέπει τη συνεργασία των Lumia Phones με νέα fitness wearables και άλλες συσκευές όπως το Treasure Tag της Nokia, καθώς και μία νέα πλατφόρμα fitness που συγκεντρώνει δεδομένα και τροφοδοτεί μ’ αυτά άλλες Windows Phone εφαρμογές.

    Το update ξεκίνησε να διατίθεται σήμερα, θα ολοκληρωθεί, ωστόσο, για όλες τις Lumia συσκευές “μέσα στις ερχόμενες εβδομάδες”.

    Δείτε ένα hands-on demo της Nokia στο Lumia Cyan update

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles