17.1 C
Athens
Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024
More

    Lumia Vela. Γνωρίστε το πρώτο all-screen Windows Phone της Microsoft που δεν κυκλοφόρησε ποτέ

    Γυρίζουμε πίσω στο ….2014 όταν η Microsoft είχε αναπτύξει, όπως φαίνεται. το πρώτο bezel-less Windows Phone, η οποία έφερε την ονομασία Lumia 435. Βέβαια τα σχέδια αυτά εγκαταλείφθηκαν οριστικά και η συσκευή δεν έκανε ποτέ το επίσημο ντεμπούτο της στην αγορά.

    lumia-vela

    Ωστόσο, η Microsoft είχε μια μικρή έκπληξη για εμάς όταν εξέταζε τη διάθεσή του. Αντί να αποτελεί μια συσκευή την οποία κάποιος θα ξεχνούσε γρήγορα, ήθελε να καταστήσει αυτό το δεύτερης γενιάς Lumia 435, ως το πρώτο Windows Phone το οποίο θα εξοπλιζόταν με οθόνη τύπου all-screen. Και το ακόμη καλύτερο, είναι ότι παρά το design αυτό, δεν είχε σκοπό να την κυκλοφορήσει πάνω από τα 200 δολάρια.

    Επρόκειτο για μια συσκευή που έφερε την κωδική ονομασία Vela, με τα σχέδια να εγκαταλείπονται οριστικά και να αντικαθίστανται από το Lumia 532. Σύμφωνα με την ιστοσελίδα Windows Central η Microsoft είχε αναπτύξει αρκετά πρωτότυπα της συσκευής αυτής, ένα εκ των οποίων βλέπετε και στη φωτογραφία του άρθρου. Ένα από τα σημαντικότερα χαρακτηριστικά του Lumia Vela ήταν η αρκετά μεγάλη οθόνη του, που καταλαμβάνει το μεγαλύτερο μέρος της μπροστινής πλευράς της συσκευής, σε συνδυασμό με τα μικρά bezels. Περιελάμβανε Snapdragon 200 SoC, 1GB RAM και 4GB αποθηκευτικού χώρου, οθόνη 5 ιντσών και ανάλυση 720p.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles