20.9 C
Athens
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024
More

    Η Luxottica σχεδιάζει τα επόμενα Google Glass (και επιβεβαιώνει την ύπαρξή τους)

    Μπορεί το project των Google Glass να έχει προβληματίσει όσον αφορά την… επιτυχία του έως τώρα και κάποιοι να μιλούν και για ακύρωσή του, μπορεί να έχει εγείρει ακόμη και ζητήματα που έχουν σχέση με την ιδιωτικότητα και την προστασία των δεδομένων, ωστόσο φαίνεται πως η Google έχει σκοπό να συνεχίσει να το υποστηρίζει και να βελτιώσει τα έξυπνα γυαλιά της, ώστε κάποια στιγμή να φτάσουν στην αγορά ως ένα άκρως δελεαστικό πακέτο.

    google glass

     

    Τον Ιανουάριο, η αμερικανική εταιρεία είχε σταματήσει τη διάθεση της τρέχουσας “explorer version” τους, τώρα ωστόσο διαβάζουμε πως η νέα έκδοση των Google Glass θα διατεθεί σύντομα και, μάλιστα, θα σχεδιαστεί από την ιταλική εταιρεία οπτικών Luxottica, η οποία βρίσκεται πίσω από γνωστές φίρμες όπως οι Ray-Ban και Oakley. Τη συνεργασία επιβεβαίωσε ο CEO της εταιρείας, Massimo Vian, στη Wall Street Journal, ενώ αξίζει να σημειώσουμε ότι η Luxottica ξανασυνεργαστεί με την Google σε σκελετούς των έξυπνων γυαλιών της και φαίνεται πως τώρα ετοιμάζει και το μέλλον τους.

    Είναι μόνο η τελευταία ένδειξη ότι τα Google Glass παραμένουν “ζωντανά”, κάτι άλλωστε για το οποίο μας είχε δώσει hint και ο Eric Schmidt της Google τον προηγούμενο μήνα, σημειώνοντας πως είναι “πολύ μεγάλη και θεμελιώδης πλατφόρμα για την Google”. Για να δούμε λοιπόν τι έχει να μας επιδείξει η εταιρεία πάνω στο εν λόγω project της το επόμενο διάστημα.

    Related Articles

    2 ΣΧΟΛΙΑ

    τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles