20.2 C
Athens
Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024
More

    Λύση στο άγχος των gamers από το φόβο διακοπής του Internet δίνει η devolo

    Two Male Friends In Pajamas Playing Video Game Together

    Λύση στο αυθόρμητο συναίσθημα της απογοήτευσης, την πιο κρίσιμη στιγμή ενός παιχνιδιού, όπου η σύνδεση κόβεται έρχεται να δώσει στους gamers η devoloAG.

    Τα προβλήματα σύνδεσης και απρόσκοπτης λειτουργίας του Internet αποτελούν το νούμερο ένα κίνδυνο να χαλάσει η διασκέδαση είτε όταν παίζει κάνεις μεμονωμένα είτε ομαδικά.Όσο κι αν θεωρείται – και είναι μια πραγματικότητα – ότι η τεχνολογία έχει κάνει άλματα, δεν είναι λίγες οι φορές όπου η υπερφόρτωση της σύνδεσης λόγω πολλαπλών χρήσεων στο σπίτι, μας έχει στερήσει το WiFi και τη διασκέδασή μας. Ένα παιχνίδι σκοποβολής, ή μια μονομαχία μέχρι τελικής πτώσεως, μπορεί να αποτελεί απλά ένα παιχνίδι με το χρόνο, αλλά και με την αποκατάσταση της ψυχολογίας.

    Αυτό όμως για να επιτευχθεί θα πρέπει να συνοδεύεται και με την ανάλογη ποιότητα λειτουργίας της γραμμής του Internet και με το ασταμάτητο και γρήγορο WiFi. Την λύση στο πρόβλημα δίνει η devoloAG μέσα από την σειρά των προϊόντων Powerline αλλά και τo GigaGateWiFibridge που διασφαλίζουν Internet χωρίς διακοπές για ατελείωτες ώρες gaming.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles