18.8 C
Athens
Τρίτη, 19 Μαρτίου, 2024
More

    Λύθηκε το μυστήριο! Τι εννοούσε ο Elon Musk στο αινιγματικό tweet με το γράμμα «Ω»

    Ο Elon Musk είναι γνωστό ότι μοιράζεται συχνά τις σκέψεις του με τα εκατομμύρια των ακολούθων του στο Twitter, καθώς συνηθίζει να προχωρά σε καθημερινές αναρτήσεις σχεδόν για κάθε θέμα. Δεν είναι λίγες όμως οι φορές που τα tweets του εκκεντρικού δισεκατομμυριούχου είναι αινιγματικά και έχουν ως σκοπό να προβληματίσουν τους χρήστες της δημοφιλούς πλατφόρμας. Έτσι, λοιπόν, έγινε και πριν από μερικές ώρες, όταν ο Musk έκανε ένα μυστήριο tweet, στο οποίο έγραψε μόνο το ελληνικό γράμμα «Ω».

    Φυσικά, η εν λόγω ανάρτηση έγινε viral, αφού πολλοί ήταν αυτοί που προσπάθησαν να καταλάβουν τι θέλει να πει ο… ποιητής! Αφού άφησε το κοινό του να μαντέψει, ο CEO του Twitter αποφάσισε να λύσει το μυστήριο αποκαλύπτοντας ότι το «Ω» είναι το σύμβολο για τη μονάδα μέτρησης Ωμ (Ohm) της ηλεκτρικής αντίστασης για συνεχές ρεύμα.

    Μετά από πολλές θεωρίες που έκαναν οι χρήστες της πλατφόρμας, ο ίδιος σε μια δεύτερη ανάρτηση που έκανε έγραψε: «Αντισταθείτε στο ρεύμα» (Resist the current).

    Διαβάστε επίσης:

    Επέμβαση καταρράκτη σε 1.000 ασθενείς πλήρωσε ο YouTuber MrBeast

    Ελένη Σαραντάκη
    Ελένη Σαραντάκη
    Η Ελένη Σαραντάκη είναι δημοσιογράφος και εκπαιδευτικός με πολυετή εμπειρία στο χώρο του τεχνολογικού και τουριστικού ρεπορτάζ. Έχει συνεργαστεί με ηλεκτρονικά και έντυπα μέσα ως αρθρογράφος, ενώ σήμερα είναι αρχισυντάκτρια του περιοδικού της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων Greek Hotelier και editor στο τεχνολογικό site Digital Life.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles