21.6 C
Athens
Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024
More

    Μ-STAT @MWC23: Στο σημαντικότερο παγκόσμιο γεγονός στο χώρο της ψηφιακής τεχνολογίας & καινοτομίας!

    H M-STAT για άλλη μια φορά δίνει το δυναμικό της “παρών” στη διεθνή έκθεση MWC – GSMΑ Mobile World Congress 2023 – που θα πραγματοποιηθεί στη Βαρκελώνη από 27 Φεβρουαρίου έως 2 Μαρτίου 2023. Πρόκειται για το σημαντικότερο παγκόσμιο γεγονός στο χώρο της ψηφιακής τεχνολογίας και καινοτομίας. 

    Το περίπτερο της M-STAT θα βρίσκεται στo Congress Square, Stand CS250. Την Ελληνική συμμετοχή συνδιοργανώνει ο ΣΕΚΕΕ (Σύνδεσμος Εταιρειών Καινοτόμων Εφαρμογών Ελλάδος) μαζί με την Enterprise Greece. 

    Η M-STAT είναι ηγέτιδα εταιρεία στον τομέα του Μobile Βusiness Messaging και δραστηριοποιείται πάνω από δύο δεκαετίες στον κλάδο της Mobile Τεχνολογίας. Προσφέρει σταθερά υψηλής ποιότητας υπηρεσίες και πρωτοποριακές λύσεις σε Brands που αναζητούν άμεση, πολυκαναλική και αποτελεσματική επικοινωνία με το κοινό τους σε πραγματικό χρόνο! Διαθέτει απευθείας δρομολογήσεις SMS, απευθείας σύνδεση με τη Viber, εγγυημένο & ασφαλή τερματισμό SMS και υψηλής ποιότητας routing παγκοσμίως. Έχει κατορθώσει να συνεργάζεται με κορυφαίες εταιρείες σε όλο τον κόσμο παρέχoντας υπηρεσίες υψηλών προδιαγραφών που ανταγωνίζονται επάξια στην παγκόσμια αγορά. Η Μ-STAT έχει υιοθετήσει μια ολιστική προσέγγιση με μία πρωτοποριακής τεχνολογίας πλατφόρμα μηνυμάτων (Omni) που διαθέτει πολλαπλά κανάλια όπως: SMS, Viber & E-mail. Oι υπηρεσίες της υποστηρίζουν τις πιο σύγχρονες και καινοτόμες τεχνολογίες όπως το RCS (μέλος του Early Access Program της Google) και τα Chatbots και έχουν αναπτυχθεί εσωτερικά, από εξειδικευμένο τμήμα R&D. Για τη διασφάλιση της ποιότητας και της ασφάλειας των υπηρεσιών, τηρεί τα διεθνή πρότυπα  ΙSO 9001 & ΙSO 27001.

    Οι λύσεις της M-STAT έχουν επανειλημμένα βραβευτεί από αναγνωρισμένους θεσμούς όπως: τα Mobile Excellence Awards, τα IMPACT ΒΙΤΕ Awards,τα E-volution Awards και τα Sales Excellence Awards. Ταυτόχρονα έχει αναδειχθεί ως Τοp A2P SMS Messaging Vendor παγκοσμίως από τη ROCCO Consulting & ως top brand στην Ελλάδα στον τομέα των Τηλεπικοινωνιών από το διεθνώς αναγνωρισμένο θεσμό των Superbrands.

    H συμμετοχή στο Mobile World Congress  είναι το ιδανικό σημείο εκκίνησης νέων συνεργασιών καθώς συγκεντρώνει ένα διεθνές δυναμικό τεχνολογικό κοινό κάθε χρόνο περί των 100.000 επισκεπτών από 200 χώρες και περιφέρειες.

    Πέτρος Κυπραίος
    Πέτρος Κυπραίος
    Tech expert και true gamer στην καρδιά, ο Πέτρος Κυπραίος ξεκίνησε να ασχολείται ως συντάκτης σε κορυφαία περιοδικά του Ειδικού Τύπου πάνω στα video games και στην τεχνολογία, ενώ διετέλεσε επίσης και υπεύθυνος τμήματος παιδικών περιοδικών. Από τη θέση του editorial director το focus του είναι οτιδήποτε digital, όμως του αρέσει να ρίχνει και μια ματιά και στο… lifestyle!

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles