20.7 C
Athens
Τρίτη, 23 Απριλίου, 2024
More

    Mac με 113€ έκπτωση και 24 άτοκες δόσεις στα καταστήματα iStorm

    [ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ]

    Με μία εντυπωσιακή προσφορά ξεκινά η περίοδος των χειμερινών εκπτώσεων στα καταστήματα iStorm. Για δύο μόνο ημέρες, την Παρασκευή 18 και το Σάββατο 19 Ιανουαρίου, όσοι επιλέξουν να ξεκινήσουν το νέο έτος  με ένα νέο Mac, θα  μπορούν να αποκτήσουν  όποιο μοντέλο επιθυμούν από τα καταστήματα iStorm, στην Πλατεία Κολωνακίου και στο Εμπορικό Κέντρο River West με έκπτωση 113€ και σε 24 άτοκες δόσεις με τη χρήση πιστωτικής κάρτας.

    Ξεκινώντας από 25€ το μήνα για ένα Μac mini, από 44€ το μήνα για ένα MacBook Air, από 51,5€ το μήνα για ένα MacBook Pro  ή από 58€ το μήνα για έναν iMac, η απόκτηση ενός νέου Mac γίνεται περισσότερο προσιτή από ποτέ.

    Τα καταστήματα  iStorm αποτελούν σημείο αναφοράς και απόλυτο προορισμό για όσους θέλουν να γνωρίσουν  όλα τα νέα προϊόντα της Apple, να ενημερωθούν  για ό,τι πιο επίκαιρο κυκλοφορεί σε αξεσουάρ και περιφερειακά τρίτων κατασκευαστών, που συμπληρώνουν το οικοσύστημα της Apple, να λύσουν τυχόν απορίες, και φυσικά να προμηθευτούν τα προϊόντα που επιθυμούν, στους καλύτερους όρους της αγοράς. Αποτελούν επίσης τον ιδανικό προορισμό για όλους όσοι θέλουν για πρώτη φορά να αποκτήσουν ένα προϊόν της Apple, καθώς θα δουν όλα τα προϊόντα σε λειτουργία και με τη βοήθεια των έμπειρων και καταρτισμένων στελεχών των καταστημάτων, θα επιλέξουν ακριβώς ό,τι χρειάζονται, κάνοντας την καθημερινή τους ζωή πιο όμορφη και πιο δημιουργική, καθώς και όλους όσοι  θέλουν να εμπλουτίσουν τις γνώσεις τους, παρακολουθώντας τα Δωρεάν Σεμινάρια που πραγματοποιούνται συστηματικά, ή  όσους χρειάζονται τεχνικές συμβουλές και υπηρεσίες. Πάνω από όλα όμως, αποτελούν τον ιδανικό προορισμό για όλους όσοι θέλουν να βιώσουν τη μοναδική ποιότητα και εμπειρία εξυπηρέτησης που χαρακτηρίζει τα  Apple Premium Reseller καταστήματα σε όλο τον κόσμο.

    Επισκεφτείτε στις 18 και 19 Ιανουαρίου το  iStorm στο κέντρο της Αθήνας στην πλατεία Κολωνακίου ή  το κατάστημα στο Εμπορικό Κέντρο River West, στον Κηφισό, δίπλα στην ΙΚΕΑ (με δωρεάν parking), αξιοποιήστε τη μοναδική προσφορά και επιλέξτε συμπληρωματικά προϊόντα και αξεσουάρ από μία μεγάλη ποικιλία προϊόντων  τρίτων κατασκευαστών που διατίθενται με έκπτωση έως και 50%. Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφτείτε το www.iStorm.gr.

     

    Related Articles

    2 ΣΧΟΛΙΑ

    τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles