22.2 C
Athens
Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024
More

    Mad Max: Fury Road. Δείτε το νέο trailer που θα σας συγκλονίσει!

    Το reboot της θρυλικής σειράς ταινιών Mad Max, με την ονομασία Mad Max: Fury Road μας γυρίζει ξανά στον post-apocalyptic σκοτεινό κόσμο που οραματίστηκε ο George Miller και στον οποίο έβαλε τη σφραγίδα του ο Mel Gibson.  Το reboot που θα προβληθεί στις κινηματογραφικές αίθουσες το 2015, ήδη δείχνει πολλά υποσχόμενο, παρόλο που δεν θα συμμετέχει σε αυτό ο Mel  Gibson.

    Mad Max Fury Road bC

    Ωστόσο, μπορεί ο Mel να μην βρίσκεται στο cast, όμως αυτό δεν σημαίνει ότι δεν θα δούμε και τον χαρακτήρα του αντί-ήρωα Max Rockatansky, ο οποίος προσπαθεί να επιβιώσει σε έναν εφιαλτικό κόσμο, όπου ο μοντέρνος πολιτισμός έχει καταρρεύσει πλήρως. Το ρόλο του Mad Max υποδύεται ο Tom Hardy, ενώ στο πλευρό του βρίσκονται και άλλοι ταλαντούχοι ηθοποιοί και ανερχόμενα αστέρια του Hollywood όπως η Charlize Theron, o Nicholas Hoult, η Zoe Kravitz κ.α. Το Mad Max: Fury Road είναι προγραμματισμένο να βγει στις κινηματογραφικές αίθουσες το Μάιο του 2015 και από όσα μπορέσαμε να καταλάβουμε και από το νέο πραγματικά εντυπωσιακό trailer, o George Miller δημιουργεί και πάλι έναν πανέμορφο και σκοτεινό κόσμο, με τις σκηνές δράσης που κόβουν την ανάσα και την πανέμορφή φωτογραφία να κυριαρχούν. Δείτε το trailer που ακολουθεί για να πάρετε μία καλή γεύση από τον επικό και γεμάτο δράση κόσμο του Mad Max: Fury Road…

    Πέτρος Κυπραίος
    Πέτρος Κυπραίος
    Tech expert και true gamer στην καρδιά, ο Πέτρος Κυπραίος ξεκίνησε να ασχολείται ως συντάκτης σε κορυφαία περιοδικά του Ειδικού Τύπου πάνω στα video games και στην τεχνολογία, ενώ διετέλεσε επίσης και υπεύθυνος τμήματος παιδικών περιοδικών. Από τη θέση του editorial director το focus του είναι οτιδήποτε digital, όμως του αρέσει να ρίχνει και μια ματιά και στο… lifestyle!

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles