21.7 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024
More

    Made for Love: Όσα ξέρουμε για την πολυαναμενόμενη μαύρη κωμωδία με την Cristin Milioti

    Συζητιέται εκτενώς στο ίντερνετ τις τελευταίες ημέρες η σειρά ‘Made for Love‘, καθώς το κοινό περιμένει πως και πως την πρεμιέρα της. Η πολλά υποσχόμενη παραγωγή που ανήκει στο είδος της μαύρης κωμωδίας, πραγματεύεται την ζωή της Χέιζελ, ενώ έρχονται τα «πάνω – κάτω» στην ζωή της.

    Υπό τις οδηγίες σκηνοθετών, που βρίσκονται πίσω από μεγάλες τηλεοπτικές επιτυχίες (Veep, Love Life, Banshee κλπ) η χαρισματική Κριστίν Μιλιότι (την οποία λατρέψαμε σε παραγωγές όπως το How I Met Your Mother και το Black Mirror μεταξύ άλλων) υποδύεται την Χέιζελ, μια γυναίκα, που δοκιμάζεται απροσδόκητα στην προσωπική της ζωή. Αντίπαλο δέος στην περιπέτεια αυτή είναι ο σύζυγός της, ένας δισεκατομμυριούχος ιδιοκτήτης τεχνολογικής εταιρείας.

    Made for Love

    Όλα ξεκινούν, όταν η Χέιζελ αποφασίσει να δώσει τέλος στον 10ετή της γάμο. Σαν να μην έφτανε αυτό, η ίδια μαθαίνει ότι ο σύζυγός της, έχει εμφυτεύσει στον εγκέφαλό της ένα τσιπ, με το οποίο παρακολουθεί τα «συναισθηματικά της δεδομένα», αλλά και κάθε της κίνηση.

    Θα καταφέρει άραγε να πάρει τον έλεγχο της ζωής της στα χέρια της;

    Η απάντηση μέσα από τον δωρεάν on demand κατάλογο της COSMOTE TV, COSMOTE TV PLUS, στον οποίο η σειρά θα κάνει πρεμιέρα με τα 3 πρώτα επεισόδια.

    Τo Made For Love θα μπορούμε να το παρακολουθήσουμε στην Cosmote TV από την Παρασκευή 2/4. Μάλιστα, ποκλειστική πρεμιέρα αμέσως μετά τις ΗΠΑ, κάνει την Παρασκευή 2/4 στην COSMOTE TV η πολυαναμενόμενη μαύρη κωμωδία Made for Love

    Δείτε ακόμη: Cosmote TV: Ο Απρίλιος μπαίνει δυνατά με 9 σειρές που δεν θέλεις να χάσεις

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles