20.1 C
Athens
Δευτέρα, 29 Απριλίου, 2024
More

    Maestro: Η αγωνία κορυφώνεται στο πρώτο trailer της 2ης σεζόν

    Η δημοφιλής σειρά του Χριστόφορου Παπακαλιάτη «Maestro» θα επιστρέψει σύντομα στους δέκτες μας μέσα από τη συχνότητα του MEGA, αλλά και μέσα από τον κατάλογο του Netflix για όσους έχουν προχωρήσει σε συνδρομή.

    Ο 1ος κύκλος τέλειωσε αφήνοντας τους τηλεθεατές να αγωνιούν για τις εξελίξεις. Μετά από αναμονή αρκετών μηνών, ήρθε η ώρα να δούμε το πρώτο trailer για τη 2η σεζόν. Στο video μπορούμε να παρακολουθήσουμε πως επηρεάστηκαν οι σχέσεις των ηρώων από το κοινό τους μυστικό, τη στιγμή που η ιστορία εκτυλίσσεται στο μαγευτικό σκηνικό των Παξών.

    Δείτε το νέο trailer του Maestro:

    Η πρεμιέρα του 2ου κύκλου έχει προγραμματιστεί για την Πέμπτη 16 Μαΐου. Στη σειρά πρωταγωνιστούν οι Χριστόφορος Παπακαλιάτης, Χάρις Αλεξίου, Μαρία Καβογιάννη, Φάνης Μουρατίδης, Μαρίσσα Τριανταφυλλίδου, Αντίνοος Αλμπάνης, Στεφανία Γουλιώτη, Γιάννης Τσορτέκης, Κλέλια Ανδριολάτου, Ορέστης Χαλκιάς, Γιώργος Μπένος, Δημήτρης Κίτσος και Τόνια Μαράκη.

    Σημειώνεται ότι η νέα σεζόν θα περιλαμβάνει μόλις 6 επεισόδια. Το φινάλε της δραματικής σειράς θα πραγματοποιηθεί στην 3η σεζόν, η οποία θα προβληθεί το φθινόπωρο του 2024.

    Στη σειρά Maestro, σύμφωνα με την επίσημη σύνοψη, ο Ορέστης ταξιδεύει σε ένα μικρό νησί στην εποχή της πανδημίας προκειμένου να στήσει, από την αρχή, ένα Φεστιβάλ μουσικής. Αντιμέτωπος με τη μικρή κοινωνία του νησιού και όλες τις παθογένειές της, θα βρεθεί μπλεγμένος σε μία ακραία ερωτική ιστορία που θα αποτελέσει κίνητρο για να εκδηλωθούν όλα τα κοινωνικά προβλήματα τα οποία μαστίζουν μια ολόκληρη ομάδα ανθρώπων. Είναι όλοι συνδεδεμένοι μεταξύ τους και μ’ έναν τρόπο συνένοχοι σε αυτό που θα ακολουθήσει…

    Ελένη Σαραντάκη
    Ελένη Σαραντάκη
    Η Ελένη Σαραντάκη είναι δημοσιογράφος και εκπαιδευτικός με πολυετή εμπειρία στο χώρο του τεχνολογικού και τουριστικού ρεπορτάζ. Έχει συνεργαστεί με ηλεκτρονικά και έντυπα μέσα ως αρθρογράφος, ενώ σήμερα είναι αρχισυντάκτρια του περιοδικού της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων Greek Hotelier και editor στο τεχνολογικό site Digital Life.

    Related Articles

    ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

    εισάγετε το σχόλιό σας!
    παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

    Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles