18.8 C
Athens
Τρίτη, 19 Μαρτίου, 2024
More

    Magic Vs: To νέο foldable της Honor παρουσιάστηκε και έκλεψε τις εντυπώσεις!

    Κάθε εταιρεία mobile τεχνολογίας που σέβεται τον εαυτό της έχει «επενδύσει» στο κομμάτι της mobile τεχνολογίας και σίγουρα η κινεζική Honor δεν θα μπορούσε να μείνει έξω από τον «χορό» των  αναδιπλούμενων. Έτσι λοιπόν ύστερα από το Magic, το πρώτο της foldable που παρουσιάστηκε πριν από μερικούς μήνες στο πλαίσιο του δικού της ειδικού event προχώρησε και στην αποκάλυψη του «διαδόχου» του. Το Honor Magic Vs έρχεται με βελτιωμένο μηχανισμό αναδίπλωσης (hinge) που δίνει τη δυνατότητα στο τηλέφωνο να κλείνει χωρίς ορατό κενό, πιο ελαφρύ σώμα και μια σειρά από tech specs που σίγουρα μπορούν να κεντρίσουν το ενδιαφέρον των fans του υψηλού performance και της υψηλής παραγωγικότητας.

    Όπως έγινε γνωστό από τους υπευθύνους της Honor, το Magic Vs έρχεται με Snapdragon 8+ Gen 1 και πρόκειται να κυκλοφορήσει σε τρεις διαφορετικές εκδόσεις: μία με 8GB/256GB storage, 12GB RAM και 256GB storage και τέλος μία με 12GB RAM και 512GB αποθηκευτικού χώρου. Πέραν όμως των προαναφερθέντων versions, η Honor ετοιμάζει και μια Ultimate edition της συσκευής με 16GB RAM και το νέο Magic Pen, ένα stylus το οποίο συνδέεται μέσω Bluetooth με το foldable. Το Honor Magic Vs θα διαθέτει μια εσωτερική OLED οθόνη 7.9 ιντσών (2272 x 1984 pixels) με refresh rate στα 90Hz και ανώτερα επίπεδα φωτεινότητας στα 800 nits. Η εξωτερική OLED οθόνη έρχεται με 2560 x 1080 ανάλυση, όμως διαθέτει ρυθμό ανανέωσης στα 120Hz και HDR10+. Και στις δύο μορφές, τα displays του νέου foldable της Honor μπορούν να παράγουν περισσότερα από 1 δισεκατομμύριο χρώματα.

    Επιστρέφοντας στον μηχανισμό του hinge, η Honor ισχυρίζεται ότι στο νέο foldable της o hinge μηχανισμός έχει αναπτυχθεί με γνώμονα την καλύτερη και πιο state-of-the art τεχνολογία που υπάρχει. Σύμφωνα με τους υπευθύνους της Honor, η συσκευή μπορεί να αναδιπλωθεί για περισσότερες από 400.000 φορές χωρίς να παρουσιάσει το παραμικρό πρόβλημα, πράγμα που μεταφράζεται σε δέκα χρόνια χρήσης ή 100 αναδιπλώσεις την ημέρα.

    Το Honor Magic Vs θα διαθέτει ένα επανασχεδιασμένο triple camera setup, με έναν main sensor στα 54MP (Sony IMX800) με διάφραγμα F/1.9, μαζί με έναν ultrawide φακό στα 50MP, ο οποίος συγχρόνως λειτουργεί και ως φακός macro, όπως επίσης και έναν τηλεφακό στα 8MP με 3x optical zoom. Στο δε cover display «φιλοξενείται» μια selfie camera στα 16MP με f/2.45 διάφραγμα, ενώ η Honor στο event της δεν θέλησε να αποκαλύψει περισσότερες λεπτομέρειες αναφορικά με μια εσωτερική κάμερα που θα βρίσκεται «κρυμμένη» κάτω από το display και θα χρησιμεύει αποκλειστικά για video conferencing.

    Στα υπόλοιπα τεχνικά χαρακτηριστικά του, το αναβαθμισμένο foldable της Honor έρχεται με μπαταρία στα 5.000mAh, fast charging στα 66W (φτάνει από το 0 στο 100% μέσα σε μόλις 46 λεπτά), ενώ η συσκευή βασίζεται στο Android 12 και στο magicOS 7.0. Όπως έγινε γνωστό, το Magic Vs θα κυκλοφορήσει σύντομα σε 3 χρώματα (Orange, Cyan και μαύρο), ενώ η Ultimate έκδοση θα κυκλοφορήσει σε μαύρο και χρυσό.

    Σε ότι έχει να κάνει με την τιμή του, η Honor αποκάλυψε ότι η απλή έκδοση των 8/256GB θα κοστίζει €1.015, η version των 12GB RAM και 256GB θα διατίθεται στα  €1,080, ενώ η version των 12GB RAM με 512GB storage θα πωλείται στα €1.220. Τέλος, η Ultimate edition του Magic Vs θα στοιχίζει €1.470. Τα pre-orders για την αγορά της Κίνας αναμένεται να ξεκινήσουν μέσα στις επόμενες ημέρες (30 Νοέμβριου) και η Honor δεν αναφέρθηκε καθόλου στην προοπτική ενός παγκόσμιου launch για τη συσκευή.

    Πέτρος Κυπραίος
    Πέτρος Κυπραίος
    Tech expert και true gamer στην καρδιά, ο Πέτρος Κυπραίος ξεκίνησε να ασχολείται ως συντάκτης σε κορυφαία περιοδικά του Ειδικού Τύπου πάνω στα video games και στην τεχνολογία, ενώ διετέλεσε επίσης και υπεύθυνος τμήματος παιδικών περιοδικών. Από τη θέση του editorial director το focus του είναι οτιδήποτε digital, όμως του αρέσει να ρίχνει και μια ματιά και στο… lifestyle!

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles