18.5 C
Athens
Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024
More

    Magnasonic, ο mini-προτζέκτορας που σου επιτρέπει να προβάλλεις τα videos σου παντού!

    Είναι γνωστό ότι με τα τεράστια άλματα που κάνει η mobile τεχνολογία, οι συσκευές όσο περνάει ο καιρός μικραίνουν όλο και περισσότερο με την ισχύ τους βέβαια να αυξάνεται. Για αυτό λοιπόν και ένας mini-προτζέκτορας που χωράει (και μεταφέρεται) παντού και προβάλλει videos σε οποιαδήποτε επιφάνεια δεν είναι κάποιο gadget που ξεπήδησε από τις σελίδες ενός βιβλίου επιστημονικής φαντασίας, αλλά απτή πραγματικότητα…

    Magnasonic Mini Projector 3.jpg

    Συγκεκριμένα, εταιρεία Magnasonic παρουσίασε πρόσφατα τον δικό της LED pocket-sized προτζέκτορα, ο οποίος σύμφωνα με τα όσα ισχυρίζονται οι κατασκευαστές του είναι ο μικρότερος DLP projector που έχει εμφανιστεί ποτέ!  Η πρόταση της Magnasonic είναι πραγματικά «λιλιπούτεια», καθώς οι διαστάσεις του δεν ξεπερνούν τις 3.9×3 ίντσες σε πλάτος, με το πάχος του να ανέρχεται μόλις στις 0.5 ίντσες. Παρά το μικροσκοπικό του μέγεθος, ο Magnasonic pico projector δύναται να προβάλλει videos σε μία περιοχή 60 ιντσών, κάμνοντας χρήση 25 lumen light engines. O προτζέκτορας της Magnasonic δέχεται input στα 1080p, αλλά η εικόνα που βγάζει είναι περιορισμένη στα 640×360 pixels με το contrast ratio του να ανέρχεται στα 1100:1. Όσον αφορά, το setup του, διακρίνεται για την ευκολία εγκατάστασης του, ενώ διαθέτει HDMI input, onboard volume controls και μπαταρία με χωρητικότητα στα 2.100mAh, η οποία επιτρέπει playback κοντά στις 2 ώρες.

    Magnasonic Mini Projector 1

    Αν και ενδεχομένως απευθύνεται κυρίως σε επαγγελματίες, οι οποίοι αναζητούν έναν mini-projector για τις παρουσιάσεις τους, ωστόσο μπορεί να χρησιμοποιηθεί και για ψυχαγωγικούς σκοπούς, καθώς είναι μία ιδανική λύση για διακοπές!

    Πέτρος Κυπραίος
    Πέτρος Κυπραίος
    Tech expert και true gamer στην καρδιά, ο Πέτρος Κυπραίος ξεκίνησε να ασχολείται ως συντάκτης σε κορυφαία περιοδικά του Ειδικού Τύπου πάνω στα video games και στην τεχνολογία, ενώ διετέλεσε επίσης και υπεύθυνος τμήματος παιδικών περιοδικών. Από τη θέση του editorial director το focus του είναι οτιδήποτε digital, όμως του αρέσει να ρίχνει και μια ματιά και στο… lifestyle!

    Related Articles

    1 ΣΧΟΛΙΟ

    τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles