20.2 C
Athens
Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024
More

    MAJAR: Στην λίστα των 1000 ταχύτερα αναπτυσσόμενων εταιρειών της Ευρώπης των FINANCIAL TIMES

    Ανάμεσα στις 1000 ταχύτερα αναπτυσσόμενες εταιρείες της Ευρώπης σύμφωνα με τη λίστα των FINANCIAL TIMES “FT 1000: Europe’s Fastest Growing Companies” για το 2021 βρίσκεται η εταιρεία MAJAR – Αφοί Ματζαρίδη ΑΒΕΤΕ, καταλαμβάνοντας την 89η θέση της κατάταξης στον κλάδο της τεχνολογίας.

    Παρά τις πρωτόγνωρες προκλήσεις που υπήρξαν το 2020 εξ αιτίας της πανδημίας του COVID 19, η εταιρεία κατάφερε να ξεχωρίσει, επιτυγχάνοντας υψηλό ποσοστό αύξησης των μεγεθών της, επενδύοντας στην τεχνολογία και εστιάζοντας στους πελάτες και τη διαχείριση της εφοδιαστικής αλυσίδας.

    Η MAJAR– Αφοί Ματζαρίδη ΑΒΕΤΕ, ιδρύθηκε το 1978,  και αποτελεί σήμερα την κορυφαία εταιρεία διανομής προϊόντων τεχνολογίας, με έντονη εξωστρέφεια και εξαγωγική δραστηριότητα σε περισσότερες από 20 χώρες.

    Απευθύνεται σε ένα ευρύ φάσμα τμημάτων της αγοράς (b2b, b2c & b2G), με τεράστια εμπειρία στους τομείς HO.RE.CA., Construction, και Corporate. Μέσα από στρατηγικές συνεργασίες με κατασκευαστές-προμηθευτές παγκοσμίως, καλύπτει τις ανάγκες των πελατών της σε τεχνολογικά προϊόντα, παρέχοντας ολοκληρωμένες λύσεις και προτάσεις ως «Technology Partner».

    Ο Πρόεδρος & Διευθύνων Σύμβουλος της εταιρείας κος. Αντώνης Ι. Ματζαρίδης, αναφερόμενος στην συγκεκριμένη διάκριση της MAJAR, μεταξύ άλλων, δήλωσε:  «Είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι και αποτελεί μεγάλη τιμή να συμπεριλαμβανόμαστε στις 1000 ταχύτερα αναπτυσσόμενες επιχειρήσεις στην Ευρώπη για το 2021. Είναι ένα σημαντικό ορόσημο για τα 43 χρόνια λειτουργίας του Ομίλου μας. Με εστίαση στην Ψηφιακή Σήμανση (Digital Signage), τη Ρομποτική (Robotics) και την Τεχνητή Νοημοσύνη (AI), αναπτύσσουμε διαρκώς την τεχνογνωσία μας, ενσωματώνοντας τεχνολογίες αιχμής».

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles