21 C
Athens
Τρίτη, 23 Απριλίου, 2024
More

    Να λαμβάνεις 10.000 email στο Hotmail σου, εξαιτίας της Google…

    Φανταστείτε να ανοίγετε το inbox σας στο Hotmail και να βλέπετε ξαφνικά ότι λαμβάνετε περίπου 500 κενά email την ώρα… εφιάλτης; Ναι, αυτό συνέβη στον κύριο David Peck, κάτοικο των ΗΠΑ που είχε την ατυχία να είναι το θύμα μίας αστοχίας στις αναζητήσεις της Google. Μέχρι πριν λίγες ώρες, αν κάνατε αναζήτηση για το Gmail στη Google, κάτω από το αρχικό αποτέλεσμα, θα βλέπατε ένα url που αναφέρεται στα 10 GB αποθηκευτικού χώρου που δίνει η υπηρεσία. Αν πατούσατε πάνω σε αυτό το url, θα σας άνοιγε ένα παράθυρο στην προεπιλεγμένη εφαρμογή για emails του υπολογιστή σας, που θα είχε στο πεδίο “to:” την διεύθυνση του κυρίου Peck.

    gmail-google-search

    To πρόβλημα λύθηκε αρκετές ώρες μετά, και αφότου ο κος Peck άδειασε αρκετές χιλιάδες email από το Inbox του, χάνοντας και αρκετά σημαντικά που τον αφορούσαν. Το πρόβλημα αρχικά συνδέθηκε με την διακοπή των υπηρεσιών Gmail το βράδυ της Παρασκευής, ειδικά από το TechCrunch που ανέδειξε αρχικά το θέμα. Εκπρόσωπος της Google αποσύνδεσε τα δύο ζητήματα, αλλά επεσήμανε πως υπήρχαν και άλλοι χρήστες στον κόσμο που έγιναν αρκετά «δημοφιλείς» εξαιτίας αυτής της αστοχίας, κυρίως γιατί τα emails τους ήταν κάπου διαθέσιμα δημοσίως.

    Το πρόβλημα λύθηκε, όπως λύθηκε και το ζήτημα με τις υπηρεσίες της Google που επανήλθαν στο φυσιολογικό. Τι σκεφτόμαστε; Να μη σου τύχει..

    Related Articles

    1 ΣΧΟΛΙΟ

    τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles