24.4 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024
More

    «Manual» έδωσε στους εργαζόμενους της Nokia η Microsoft πριν την εξαγορά της!

    Η εξαγορά της Nokia από τη Microsoft ήταν μία από τις επιχειρηματικές κινήσεις που συζητήθηκαν όσο ελάχιστες τους τελευταίους μήνες, κάτι λογικό αν αναλογιστείς ότι μιλάμε για τη γνωστότερη ίσως εταιρεία της Φινλανδίας και έναν εκ των κολοσσών στην παγκόσμια βιομηχανία Τεχνολογίας και Πληροφορικής. Αυτό που δεν ξέρεις όμως (λογικό, μιας που πριν από μερικές ώρες διέρρευσε) είναι πως πριν ολοκληρωθεί η εξαγορά, η Microsoft δώρισε σε κάθε υπάλληλο της Nokia ένα… εγχειρίδιο, ένα βιβλίο με πληροφορίες για όλα όσα έπρεπε να γνωρίζει για τον νέο του… εργοδότη!

    nokia-microsoft-manual-splash

    Πρόκειται λοιπόν, βάσει των φωτογραφιών που βγήκαν προς τα έξω, για έναν πολυτελή τόμο ο οποίος εκδόθηκε από τη βρετανική εταιρεία TCOLondon, κατόπιν εντολής Nokia και Microsoft σε περίπου 20.000 αντίτυπα. Διαθέτει 128 σελίδες και η διανομή του έγινε σε περισσότερες από 90 πόλεις σε 53 διαφορετικές χώρες. Τι περιέχει; Λίγο-πολύ, τα πάντα! Τις «ρίζες» και τις πορείες Nokia και Microsoft σε Φιλανδία και New Mexico αντίστοιχα, σημεία-σταθμούς στην ιστορία τους, κείμενα και εικόνες. Οι υπάλληλοι της Nokia πήραν το βιβλίο στα χέρια τους λίγο μετά τα μέσα Απριλίου (όταν και οριστικοποιήθηκε το deal), την ώρα που ο CEO της Microsoft, Satya Nadella, επισκέφθηκε ο ίδιος τον Πρόεδρο της Φινλανδίας, Sauli Niinisto, προκειμένου να του παρουσιάσει και να του δωρίσει κατόπιν το βιβλίο!

    Φωτογραφίες από την εντυπωσιακή αυτή έκδοση θα βρεις ευθύς αμέσως. Με μια πρόχειρη ματιά ο τόμος δεν έχει κάνει ακόμα την εμφάνισή του στο eBay, όμως πιθανολογούμε πως δεν θα αργήσει η στιγμή…

    Related Articles

    1 ΣΧΟΛΙΟ

    τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles