19.3 C
Athens
Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024
More

    H Gionee παρουσιάζει το Marathon Μ5 Mini με 2GB RAM και μπαταρία «μαραθωνοδρόμο»!

    H κινεζική Gionee όσο περνάει ο καιρός κάνει όλο και πιο πολύ αισθητή την παρουσία της στην αγορά της κινητής τηλεφωνίας, παρουσιάζοντας προϊόντα τα οποία παίζουν δυνατά στην value for money κατηγορία. Μία από τις πιο πετυχημένες συσκευές της Gionee είναι και το Marathon M5, μία συσκευή που στις διαφορετικές εκδόσεις της (Plus και Enjoy) δείχνει να αποκτάει αρκετούς fans! Πρόσφατα, η Gionee κυκλοφόρησε μία ακόμη (πιο «οικονομική») παραλλαγή του M5, η οποία φέρει την ονομασία Marathon M5 Mini και που ουσιαστικά αποτελεί μία «cut version» του βασικού “core” μοντέλου.

    Gionee Marathon Mini M5 2

    To Marathon M5 Mini διαθέτει IPS οθόνη στις 5 ίντσες (720p ανάλυση), ενώ στην καρδιά του βρίσκεται ένα MediaTek MT6580 SoC, το οποίο συνοδεύεται από 2GB μνήμης RAM και 16GB εσωτερικού αποθηκευτικού χώρου. Το στοιχείο που το κάνει να ξεχωρίζει είναι η σούπερ ανθεκτική μπαταρία του, η οποία προσφέρει «μαραθώνια» αυτονομία με χωρητικότητα στα 4.000mAh, πράγμα που με απλά λόγια σημαίνει ότι μπορεί να αντέξει στην πολύωρη χρήση, χωρίς να απαιτείται η φόρτιση της συσκευής. Όσον αφορά την κάμερα του Marathon M5 Mini, εδώ η Gionee έχει προτιμήσει μία 8άρα κύρια και μία 5αρα selfie cam, ενώ επιπλέον το Mini της οικογένειας M5 φοράει Android Lollipop 5.1 (με το Amigo UI στην κορυφή). Τέλος, σε ότι έχει να κάνει με την συνδεσιμότητα του, το Marathon M5 Mini υποστηρίζει 3G, GPS, Bluetooth και Wi-Fi. Η συσκευή θα κάνει αρχικά την εμφάνιση της στη Νιγηρία και ακόμη δεν έχουν δοθεί στη δημοσιότητα περισσότερα στοιχεία αναφορικά με την τιμή της και τις υπόλοιπες χώρες που θα κυκλοφορήσει.

    Πέτρος Κυπραίος
    Πέτρος Κυπραίος
    Tech expert και true gamer στην καρδιά, ο Πέτρος Κυπραίος ξεκίνησε να ασχολείται ως συντάκτης σε κορυφαία περιοδικά του Ειδικού Τύπου πάνω στα video games και στην τεχνολογία, ενώ διετέλεσε επίσης και υπεύθυνος τμήματος παιδικών περιοδικών. Από τη θέση του editorial director το focus του είναι οτιδήποτε digital, όμως του αρέσει να ρίχνει και μια ματιά και στο… lifestyle!

    Related Articles

    1 ΣΧΟΛΙΟ

    τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles