22.2 C
Athens
Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024
More

    “Μαραθώνιος” Fast and the Furious με ανταμοιβή 1.000 δολάρια! Μήπως ενδιαφέρεσαι;

    Στη σήμερον ημέρα δε μας δίνεται συχνά η ευκαιρία να βγάλουμε χρήματα χωρίς κούραση και όταν παρουσιάζονται τέτοιες ευκαιρίες, καλό είναι να τις… αρπάζουμε. Τι θα έλεγες να πληρωθείς αρκετά καλά για να δεις κάθε ταινία Fast & Furious και να κρατήσεις σημειώσεις για τις ζημιές που παρουσιάζονται στα αυτοκίνητα κατά τη διάρκεια των ταινιών;

    Το προηγούμενο Σαββατοκύριακο, το FinanceBuzz αποκάλυψε τα σχέδιά του να πληρώσει κάποιον με 1.000 δολάρια, για να καλύψει αυτήν την προσωρινή θέση που συνδέεται με το franchise Fast & Furious. To άτομο που τελικά θα επιλεχθεί θα λάβει επιπλέον 100 δολάρια για αγορά σνακ και εισιτήρια κινηματογράφου.

    Εν ολίγοις, ο τυχερός θα επιφορτιστεί με την παρακολούθηση όλων των ταινιών του κύριου franchise, συμπεριλαμβανομένου του Fast X, που θα κάνει πρεμιέρα αυτό το μήνα. Κατά τη διάρκεια της παρακολούθησης, το επιλεγμένο άτομο πρέπει να κρατήσει σημειώσεις για όλες τις ζημιές στα αυτοκίνητα, επισημαίνοντας παράλληλα λεπτομέρειες όπως οι τύποι των αυτοκινήτων που εμπλέκονται και ο συνολικός αριθμός τέτοιων περιστατικών σε κάθε μεμονωμένη ταινία. Το FinanceBuzz δέχεται αιτήσεις μέχρι τις 19 Μαΐου, με τον νικητή να ανακοινώνεται στις 26 Μαΐου.

    Διαβάστε επίσης:

    Οι ταινίες της εβδομάδας: Στις αίθουσες το Guardians of the Galaxy 3

    Ελένη Σαραντάκη
    Ελένη Σαραντάκη
    Η Ελένη Σαραντάκη είναι δημοσιογράφος και εκπαιδευτικός με πολυετή εμπειρία στο χώρο του τεχνολογικού και τουριστικού ρεπορτάζ. Έχει συνεργαστεί με ηλεκτρονικά και έντυπα μέσα ως αρθρογράφος, ενώ σήμερα είναι αρχισυντάκτρια του περιοδικού της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων Greek Hotelier και editor στο τεχνολογικό site Digital Life.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles