15.1 C
Athens
Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024
More

    Marco Polo: Δείτε το trailer της 2ης σεζόν

    Η μάχη για την Μογγολική αυτοκρατορία αναφλέγεται με την δημοσιοποίηση του επίσημου trailer της 2ης σεζόν του Marco Polo, καθώς και τις πρώτες αφίσες. Τα νέα δέκα επεισόδια του Marco Polo θα ξεκινήσουν να προβάλλονται την 1 Ιουλίου 2016 αποκλειστικά στο Netflix.

    σδφσδφ

    Σε έναν κόσμο γεμάτο απληστία, προδοσία, σεξουαλικές ίντριγκες και ανταγωνισμό, το Marco Polo είναι βασισμένο στις περιπέτειες ενός διάσημου εξερευνητή στην περιοχή του Kublai Khan κατά τη διάρκεια του 13ου αιώνα στη Κίνα, και στη σκοτεινή και θυελλώδη μάχη την επέκτασης της Μογγολικής αυτοκρατορίας.

    Ο John Fusco, ο οποίος έγραψε το Spirit: Stallion of the Cimarron, έχει αναλάβει την παραγωγή μαζί με τον Dan Minahan, που έχει εργαστεί στο Homeland και στο Game of Thrones, και τους Patrick Macmanus, Harvey Weinstein, Bob Weinstein και Elizabeth Sarnoff.

    Το καστ της 2η σεζόν του Marco Polo περιλαμβάνει νέους αλλά και παλιούς ηθοποιούς, όπως τους Lorenzo Richelmy (Marco Polo), Michelle Yeoh (Handmaiden), Benedict Wong (Kublai Khan), Joan Chen (Empress Chabi), Zhu Zhu (Kokachin), Tom Wu (Hundred Eyes), Olivia Cheng (Mei Lin), Claudia Kim (Khutulun), Rick Yune (Kaidu), Remy Hii (Prince Jingim), Mahesh Jadu (Ahmad) και Uli Latukefu (Byamba).

    Απολαύστε το trailer και ετοιμαστείτε για τις νέες περιπέτειες του Marco Polo:

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles