13 C
Athens
Τρίτη, 19 Μαρτίου, 2024
More

    Margot Robbie, Scarlett Johansson και Tom Hanks στην ανατρεπτική κωμωδία «Asteroid City» (trailer)

    Η Focus Features έδωσε στη δημοσιότητα το πρώτο trailer για την πολυαναμενόμενη κωμωδία του Wes Anderson που φέρει τον τίτλο «Asteroid City». Το σενάριο του επερχόμενου φιλμ υπογράφει o Roman Coppola, ο οποίος θα διηγηθεί την ιστορία με φόντο μια φανταστική αμερικάνικη πόλη της ερήμου τη δεκαετία του 1950. Σύμφωνα με την επίσημη σύνοψη, ένα συνέδριο, που διοργανώνεται για να συγκεντρώσει μαθητές και γονείς για ένα επιστημονικό διαγωνισμό, αναστατώνεται καθώς συμβαίνουν περίεργα γεγονότα που πρόκειται να αλλάξουν τον κόσμο.

    Στην εν λόγω παραγωγή αυτό που ξεχωρίζει είναι το λαμπρό cast, αφού πρωταγωνιστούν οι Margot Robbie, Scarlett Johansson, Tom Hanks, Willem Dafoe, Bryan Cranston και Hong Chau. Η ταινία «Asteroid City» αναμένεται να κάνει παγκόσμια πρεμιέρα στο φετινό Φεστιβάλ των Καννών. Σύμφωνα με το Variety θα ξεκινήσει να προβάλλεται σε περιορισμένη κυκλοφορία στις 16 Ιουνίου και σε ευρεία διανομή στις 23 Ιουνίου.

    Δείτε στη συνέχεια το trailer:

    Διαβάστε επίσης: Οι ταινίες της εβδομάδας: Ήρθε η ώρα για Dungeons & Dragons στη μεγάλη οθόνη (digitallife.gr)

    Ελένη Σαραντάκη
    Ελένη Σαραντάκη
    Η Ελένη Σαραντάκη είναι δημοσιογράφος και εκπαιδευτικός με πολυετή εμπειρία στο χώρο του τεχνολογικού και τουριστικού ρεπορτάζ. Έχει συνεργαστεί με ηλεκτρονικά και έντυπα μέσα ως αρθρογράφος, ενώ σήμερα είναι αρχισυντάκτρια του περιοδικού της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων Greek Hotelier και editor στο τεχνολογικό site Digital Life.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles