12.4 C
Athens
Τρίτη, 19 Μαρτίου, 2024
More

    MarsCat – H πρώτη ρομποτική γάτα που φιλοδοξεί να γίνει το καλύτερο κατοικίδιο!

    Η αλήθεια είναι ότι ζούμε στην εποχή που η ρομποτική γνωρίζει τεράστια άνθηση! Σίγουρα λοιπόν κάπου θα έχει πάρει το μάτι σας για ρομπότ που εκτελούν χρέη μπάτλερ και βοηθών ή ακόμη και… κατοικίδιων, με το ρομποτικό σκυλάκι Aibo της Sony να έχει γράψει… ιστορία. E λοιπόν, έφτασε και η σειρά των αιλουροειδών να «περάσουν» στο βασίλειο των ρομπότ!

    H MarsCat είναι μια χαριτωμένη ρομποτική γατούλα, η οποία ουσιαστικά συμπεριφέρεται και αντιδράει όπως μια πραγματική γάτα! Αν και σε καμία περίπτωση δεν μπορεί να αντικαταστήσει την πραγματική γάτα που έχετε στο σπίτι, ωστόσο θα μπορούσε να αποτελέσει μια καλή «σύντροφο» όχι μόνο για το κατοικίδιο σας, αλλά και για εσάς! Η MarsCat μπορεί να αντιληφθεί και να υπακούσει μια σειρά από εντολές, ενώ σύμφωνα με τους δημιουργούς της θα μπορεί να εκφράζει διαφορετικά συναισθήματα μέσα από διαφορετικά νιαουρίσματα! Το εν λόγω ενδιαφέρον project τρέχει αυτή τη στιγμή στο Kickstarter, με τους εμπνευστές της MarsCat να αναφέρουν ότι εφόσον εγκριθεί η χρηματοδότηση, θα στοιχίζει κοντά στα 1.300 δολάρια. Δείτε την στο video που ακολουθεί…

    https://youtu.be/MEn1QzHQ8AI

    Πέτρος Κυπραίος
    Πέτρος Κυπραίος
    Tech expert και true gamer στην καρδιά, ο Πέτρος Κυπραίος ξεκίνησε να ασχολείται ως συντάκτης σε κορυφαία περιοδικά του Ειδικού Τύπου πάνω στα video games και στην τεχνολογία, ενώ διετέλεσε επίσης και υπεύθυνος τμήματος παιδικών περιοδικών. Από τη θέση του editorial director το focus του είναι οτιδήποτε digital, όμως του αρέσει να ρίχνει και μια ματιά και στο… lifestyle!

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles