15.2 C
Athens
Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024
More

    Marshall London. Από τους ενισχυτές κιθάρας σε ένα …smartphone!

    Από την ίδρυσή της τη δεκαετία του ’60, η αγγλική Marshall δραστηριοποιείται δυναμικά σε κατηγορίες προϊόντων, όπως ενισχυτές κιθάρας και μπάσου, ηχεία και ακουστικά. 

    Αν και δεν είναι η πρώτη φορά, τα τελευταία χρόνια, που η εταιρεία ρίχνει το βλέμμα της σε πιο consumer συσκευές όπως Bluetooth προϊόντα κ.ά., σίγουρα προκαλεί εντύπωση πως τώρα κυκλοφορεί και ένα smartphone. Πρόκειται για το Marshall London, μία συσκευή που έχει κάποια από τα χαρακτηριστικά που θα περίμενε κανείς από ένα προϊόν της εταιρείας μαζί με κάποια άλλα πιο συμβατικά specs.

    marshall london 02

    Έρχεται με δύο jacks για ακουστικά, διπλά ηχεία, dual stereo μικρόφωνα, ενώ διαθέτει ακόμη κάρτα ήχου Wolfson Audioτροχό κύλισης για τον έλεγχο του ήχου (στα πρότυπα συσκευών όπως ένα παλιό… τρανζίστορ), καθώς και ένα ειδικό χρυσό πλήκτρο “M” στο πάνω μέρος για άμεση πρόσβαση στη μουσική. Αξιοσημείωτο και το ότι στη συσκευασία θα βρείτε ένα ζευγάρι ποιοτικά ακουστικά, όπως βλέπετε και στη φωτό.

    marshall london

    Όσον αφορά τα specs της, η συσκευή διαθέτει οθόνη 4,7 ιντσών IPS ανάλυσης 720p με προστασία Gorilla Glass 3, τετραπύρηνο επεξεργαστή Qualcomm Snapdragon 410 στα 1.2GHz, 2GB RAM, κάμερες 8 και 2MPixels, 16GB επεκτάσιμου αποθηκευτικού χώρου και αφαιρούμενη μπαταρία 2.500mAh. Όσον αφορά το λειτουργικό, ενσωματώνει την έκδοση Android 5.0.2 Lollipop με customized μουσικές εφαρμογές. Η τιμή της με τη μετατροπή στο νόμισμά μας υπολογίζεται στα 540 ευρώ.

    marshall london 3

    Δείτε περισσότερα στο site της εταιρείας

    Related Articles

    1 ΣΧΟΛΙΟ

    τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles