16.8 C
Athens
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024
More

    Η Marvel εξετάζει το ενδεχόμενο ενός standalone film με πρωταγωνίστρια την Black Widow!

    H Black Widow (aka Natasha Romanoff) είναι μία ηρωίδα που κλέβει την παράσταση στο κινηματογραφικό σύμπαν της Marvel. Η πάντοτε sexy Scarlett Johansson άλλωστε δίνει ρέστα στο ρόλο της αγαπημένης υπερκατασκόπου-δολοφόνου και σίγουρα όσοι έχουν παρακολουθήσει τις ταινίες Avengers γνωρίζουν πολύ καλά ότι ο χαρακτήρας που υποδύεται κρύβει πολλά ένοχα μυστικά από το παρελθόν (μία πρώτη γεύση από το παρελθόν της σιωπηλής δολοφόνου είχαμε την ευκαιρία να παρακολουθήσουμε στο Avengers: Age of Ultron).

    Black Widow 2

    H Black Widow συγκαταλέγεται αυτή τη στιγμή στις πιο αναγνωρίσιμες ηρωίδες της Marvel, για αυτό και δεν θα πρέπει να μας προξενεί εντύπωση το γεγονός ότι οι υπεύθυνοι των Marvel Studios εξετάζουν σοβαρά το ενδεχόμενο να γυρίσουν ένα stand-alone film με πρωταγωνίστρια την Natasha Romanoff. Αυτό επιβεβαιώνει άλλωστε και ο Kevin Feige (CEO των Marvel Studios) σε μία πρόσφατη συνέντευξη του, όπου τόνισε ότι θα πρέπει να γυριστεί μία ταινία με πρωταγωνίστρια την sexy & deadly ηρωίδα. Σύμφωνα με τον Feige, από τους super-heroes της Marvel, που ακόμη δεν έχουν αποκτήσει το «δικό» τους film, ο ίδιος είναι πιο κοντά στο να δώσει την έγκριση του για την Black Widow, καθώς θεωρεί ότι πρόκειται για μία εκ τω πρωταγωνιστριών των Avengers, η οποία σίγουρα μπορεί να σταθεί σε ένα μεμονωμένο franchise. Αν και τα Marvel Studios έχουν ήδη προγραμματίσει πολλές ταινίες από το πλούσιο σύμπαν των ηρώων της Marvel, σίγουρα δεν μας χαλάει να δούμε περισσότερη Scarlett

    Πέτρος Κυπραίος
    Πέτρος Κυπραίος
    Tech expert και true gamer στην καρδιά, ο Πέτρος Κυπραίος ξεκίνησε να ασχολείται ως συντάκτης σε κορυφαία περιοδικά του Ειδικού Τύπου πάνω στα video games και στην τεχνολογία, ενώ διετέλεσε επίσης και υπεύθυνος τμήματος παιδικών περιοδικών. Από τη θέση του editorial director το focus του είναι οτιδήποτε digital, όμως του αρέσει να ρίχνει και μια ματιά και στο… lifestyle!

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles