24.4 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024
More

    Marvel και 20th Century Fox συζητούν την πιθανότητα του crossover

    Όσοι πιστεύουν πως το superhero genre έχει αρχίσει να δείχνει σημάδια κάμψης και το κοινό σιγά σιγά θα του γυρίσει την πλάτη, σίγουρα δεν πρέπει να είναι μέσα στο μυαλό των executives της Marvel και της 20th Century Fox. O παραγωγός Matt Key λοιπόν, στενός συνεργάτης του “άρρωστου” fan των comics Kevin Smith, έκανε λόγο για μία φήμη που κυκλοφόρησε στο Χόλιγουντ σύμφωνα με την οποία υπάρχει ενδιάφερον από την Fox να συνεργαστεί στενά με την Marvel με το όλο θέμα φυσικά να καταλήγει σε crossover παραγωγές.

    X-Men-Vs.-Avengers-Marvel

    Το Hollywood συνεχίζει τις ζυμώσεις πίσω από τις κλειστές πόρτες και σίγουρα άπαντες εκεί σημειώνουν τι γίνεται τριγύρω τους. Η παραπάνω φήμη λοιπόν υποτίθεται πως προέκυψε από το crossover του Spider-Man με το Marvel universe, μετά από 15 χρόνια απομόνωσης του χαρακτήρα στην Sony Pictures. Η ένωση των δύο κόσμων έγινε με επιτυχία και πλέον η Sony βλέπει να την περιμένει ένα ολοκαίνουργιο Spidey franchise. Οι executives της Fox πήραν το μήνυμα και είναι λογικό να θέλουν να έχουν την δική ευκαιρία με τους ήρωες της Marvel. Φυσικά δεν μπορεί να ξεκινήσει τέτοια κουβέντα και η σκέψη όλων να μην πάει στην πιθανότητα να υπάρξει ένα crossover X-Men με Avengers. Το X-Men: Apocalypse δεν απέδωσε όσο καλά περίμενε η Fox και από την στιγμή που στα comics η παραπάνω σούπερ συνάντηση έχει γίνει, δεν απαγορεύεται σε κανέναν παραγωγό να μην ονειρεύεται την ένωση του X-Men timeline με εκείνο του Marvel cinematic universe.
    Δεν υπάρχει τίποτα το χειροπιαστό προς το παρόν αλλά σε μία κινηματογραφική πραγματικότητα που τα πάντα είναι ρευστά και οι συνεργασίες ακολουθούν το μοτίβο η ισχύς εν τη ενώσει, δεν είναι διόλου απίθανο να συμβεί κάτι τέτοιο. Από την στιγμή που το deal της Sony με την Marvel έσπασε τον πάγο, πλέον κάθε πλευρά ρίχνει νερό στο κρασί του εγωισμού της και βλέπει πως οι business είναι business και κάθε συνεργασία μπορεί να αποφέρει πολλά χρήματα αλλά και να ανανεώσει το ενδιαφέρον για franchise που όσο περνάει ο καιρός είναι λογικό να παρουσιάζουν μία αναπόφευκτη κάμψη.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles