23.4 C
Athens
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024
More

    Marvel και FOX ετοιμάζουν X-Men σειρά!

    Αυτά είναι μεγάλα νέα. Οι δύο κολοσσοί του entertainment ενώνουν τις δυνάμεις τους για σούπερ τηλεοπτικό X-Men σκοπό. Το FOX θα ετοιμάσει έναν πιλότο για μία καινούργια action σειρά της Marvel, με τον Matt Nix να έχει χρεωθεί να γράψει το σενάριο ενώ θα αναλάβει και χρέη executive producer.

    x-men_tv_show

    Το story του προς το παρόν δίχως τίτλο project θα επικεντρώνεται σε δύο συνηθισμένους γονείς που θα ανακαλύψουν πως τα παιδιά τους έχουν πολύ διαφορετικές ικανότητες από τον υπόλοιπο κόσμο. Θα αναγκαστούν να γίνουν φυγάδες αφού η κυβέρνηση θα τους γίνει στενός κορσές και θα καταλήξουν να γίνουν μέλη ενός underground δικτύου από mutants. Όλοι μαζί θα παλέψουν για την επιβίωσή τους.
    “Η συνεργασία μας με την Marvel για μία τηλεοπτική σειρά για το FOX ήταν ένα επαγγελματικό όνειρο για το στούντιό μας” θα πει ο Jonathan Davis, πρόεδρος της 20th Century Fox Television. Να σημειώσουμε πως το project θα υπογράψουν ως executive producers οι Lauren Shuler Donner (X-Men: Apocalypse, X-Men: Days of Future Past, The Wolverine), Bryan Singer (X-Men: Apocalypse, X-Men: Days of Future Past), Simon Kinberg (X-Men: Days of Future Past), Jeph Loeb (“Marvel’s Daredevil,” “Marvel’s Jessica Jones”) και Jim Chory (“Marvel’s Daredevil,” “Marvel’s Jessica Jones”).

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles