21.6 C
Athens
Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024
More

    Η Marvel ανακοίνωσε την τηλεοπτική σειρά The Inhumans

    Ως γνωστόν η “Phase Three” της Marvel περιλαμβάνει ταινίες όπως Captain America: Civil War, Doctor Strange, Avengers: Infinity War, Captain Marvel και The Inhumans. Το τελευταίο project αναφέρεται σε μία από τις πιο περίεργες superhero ομάδες της Marvel και εκεί που όλοι περίμεναν πως κάποια στιγμή θα μάθουν την τελική ημερομηνία προβολής του μετά από πολλές καθυστερήσεις και αναβολές, τελικά μας προέκυψε τηλεοπτική έκπληξη. Η Marvel Television ανακοίνωσε πως το The Inhumans θα συστηθεί στο κοινό ως τηλεοπτική σειρά που θα προβληθεί από το ABC το 2017. 

    inhumans-group

    Το πολύ ενδιαφέρον της υπόθεσης δεν είναι άλλο από το γεγονός πως μόλις πριν από δύο ημέρες το αφεντικό των Marvel Studios, Kevin Feige, επέμενε πως η ταινία Inhumans θα γυριστεί σίγουρα κάποια στιγμή στο άμεσο μέλλον. Αυτή η ανατροπή των σχεδίων έρχεται να φουντώσει ακόμα περισσότερο τις φήμες που υπάρχουν πως τα Marvel Studios και η Marvel Television δεν τα πηγαίνουν και τόσο καλά και δεν συνεργάζονται “άψογα” όπως θέλουν κάποιοι να πιστεύουν. Αφήνοντας τις θεωρίες δολοπλοκίας πάντως αξίζει να αναφέρουμε πως τα δύο πρώτα επεισόδια θα προβληθούν πρώτα σε IMAX κινηματογράφους πριν την τηλεοπτική τους πρεμιέρα, τον Σεπτέμβριο του 2017, κάτι που θα γίνει για πρώτη φορά στα χρονικά. Αυτό αποτελεί μία τεράστια πρόκληση για την Marvel και το κανάλι ABC, ένα πολύ δύσκολο τεστ που άμα το περάσουν με επιτυχία το show ίσως αποδειχθεί ένα τεράστιο hit.
    Οι Inhumans έκαναν το ντεμπούτο τους στο Marvel Cinematic Universe στη δεύτερη σεζόν του Agents of S.H.I.E.L.D., όπου λειτούργησαν και σαν σύμμαχοι αλλά και σαν εχθροί απέναντι στην παρέα του Agent Coulson. Πολλοί πάντως είναι σίγουροι πως η αποκλειστική τους τηλεοπτική σειρά δεν θα έχει καμία σχέση με εκείνο το crossover σενάριο.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles