15.1 C
Athens
Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024
More

    “Μας υποσχεθήκατε έναν sexy Sherlock, όχι αυτόν”: To ΒBC δεν πίστευε τον Benedict Cumberbatch

    Φαίνεται πως ο κολοσσός της βρετανικής δημόσιας τηλεόρασης έχει αλλάξει τα κριτήριά του και δεν είναι και τόσο υπεράνω όπως παλιά. Μπορεί ο Benedict Cumberbatch να ερμηνεύει τον διάσημο χαρακτήρα από το 2010 όμως παραλίγο να χάσει το ρόλο στη διάσημη σειρά που ανανέωσε τη φήμη του ήρωα, αφού η παραγωγή του BBC, δεν τον είχε βρει και τόσο γοητευτικό. Αυτό αποκάλυψε ο Σκοτσέζος Steven Moffat, ο σεναριογράφος, παραγωγός και σούπερ γνώστης της τηλεόρασης που έβαλε το χέρι του στην δημιουργία της σειράς Sherlock, ενώ έχει γράψει και πολλά επεισόδια του Doctor Who.

    Benedict-Cumberbatch-in-Sherlock-2014-Wallpaper

    Κάτι ανάλογο μάλιστα είχε ειπωθεί από την πλευρά του BBC και για τον 
    David Tennant, που έδωσε καινούργια πνοή στο Doctor Who“Θα έπρεπε να βρεις κάποιον πιο sexy” είχαν πει στον Moffat και σύμπτωση επαναλαμβανόμενη παύει να είναι σύμπτωση.
    Όπως και να ‘χει και οι δυο ηθοποιοί τα κατάφεραν περίφημα στους δύο απαιτητικούς ρόλους και απέκτησαν πολύ γρήγορα το δικό τους fanbase. Όπως έχει πει στο παρελθόν ο Moffat, ψάχνει ηθοποιούς που είναι ελκυστικοί με έναν δικό τους ιδιαίτερο τρόπο και όχι όμορφους άντρες, αφού δεν ταιριάζουν σ’ αυτούς τους συγκεκριμένους ρόλους.

    Related Articles

    2 ΣΧΟΛΙΑ

    τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles