15.1 C
Athens
Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024
More

    Tο cinematic launch trailer του Mass Effect: Andromeda είναι όλα τα λεφτά!

    Το Mass Effect: Andromeda δε χωράει αμφιβολία ότι πρόκειται για ένα από τα blockbuster της φετινής χρονιάς στον κόσμο του gaming και εάν τελικά το διαστημικό έπος της BioWare δικαιώσει τις προσδοκίες, τότε ίσως και να έχουμε να κάνουμε για το “game της χρονιάς”.  Με λίγες μέρες να απομένουν για το launch του, η BioWare κυκλοφόρησε το πατροπαράδοτο launch trailer του παιχνιδιού, το οποίο πιστέψτε μας θα σας πωρώσει άγρια και θα σας ψήσει ακόμη περισσότερο, εκτοξεύοντας το hype σε δυσθεώρητα επίπεδα.

    Mass Effect Andromeda 2

    Στο trailer που μπορείτε να παρακολουθήσετε παρακάτω μπορούμε να πάρουμε μία γεύση από την προσπάθεια της ανθρωπότητας να αποικήσει σε νέους κόσμους, με στόχο να διαφυλάξει το μέλλον της. Υπό τους δυναμικούς ήχους του super hit «Human after All» του Βρετανού τραγουδιστή Rag’ n’ Bone, το launch trailer του Mass Effect: Andromeda θυμίζει σε όλους μας, τους λόγους που ο νέος τίτλος της BioWare θα πρέπει να θεωρείται μία υπερπαραγωγή με τα όλα της. Με σχεδόν 10 μέρες να απομένουν για το release του, το hype ξεπερνάει πλέον τα όρια της γήινης ατμόσφαιρας και σύσσωμη η gaming community μετράει ακόμη και τα δευτερόλεπτα. Πατήστε το play στο video που ακολουθεί και αφεθείτε στη μαγεία που μόνο ο ξεχωριστός κόσμος του Mass Effect μπορεί να σας προσφέρει…

    Πέτρος Κυπραίος
    Πέτρος Κυπραίος
    Tech expert και true gamer στην καρδιά, ο Πέτρος Κυπραίος ξεκίνησε να ασχολείται ως συντάκτης σε κορυφαία περιοδικά του Ειδικού Τύπου πάνω στα video games και στην τεχνολογία, ενώ διετέλεσε επίσης και υπεύθυνος τμήματος παιδικών περιοδικών. Από τη θέση του editorial director το focus του είναι οτιδήποτε digital, όμως του αρέσει να ρίχνει και μια ματιά και στο… lifestyle!

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles