24.2 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024
More

    Η γιγαντιαία διαφήμιση της Google στην Times Square (photos)

    Δε θα μπορούσε ποτέ κανείς να ισχυριστεί ότι αυτό που λείπει από την Times Square είναι μία ακόμη… διαφήμιση. Η συγκεκριμένη, όμως, κάνει τη διαφορά, καθώς έχει τοποθετηθεί στο μεγαλύτερο billboard της εμβληματικής πλατείας της Νέας Υόρκης. Πάνω από 20 εκατομμύρια pixels με διαφημιζόμενη την Google και τα προϊόντα της.

    google-billboard-times-square-the-verge-01

    Καλύπτει ένα ολόκληρο οικοδομικό τετράγωνο, μεταξύ της 45ης και της 46ης οδού στο Broadway, έχει ύψος 23,5 μέτρα και μήκος 98,5 μέτρα, ενώ, όπως διαβάζουμε, θα διαφημίζει τα προϊόντα της Google έως τον Ιανουάριο του 2015.

    google-billboard-times-square-the-verge-02

    Η διαφήμιση δείχνει προϊόντα του αμερικανικού κολοσσού, όπως το Android και το Google Maps, ενώ διαθέτει και interactive χαρακτήρα, επιτρέποντας στους περαστικούς να δημιουργήσουν ένα personalized “ανδροειδές” του εαυτου τους, με τη βοήθεια ενός Android tablet που θα βρουν εκεί, και να το δουν κάποια στιγμή να εμφανίζεται στο billboard. Μπορούν, μάλιστα, να φύγουν ακόμη και με μία κάρτα ή ένα t-shirt με τη νέα τους δημιουργία.

    google-billboard-times-square-the-verge-05

    Δείτε περισσότερες φωτογραφίες από το The Verge, που βρίσκεται φυσικά στη Νέα Υόρκη και μπορεί να απολαύσει τη διαφήμιση της Google στην Times Square και όλα τα υπόλοιπα που μπορεί να βρει κανείς στο Manhattan. Εμείς απλά τα θαυμάζουμε από μακριά…

    google-billboard-times-square-the-verge-03

    google-billboard-times-square-the-verge-06

    google-billboard-times-square-the-verge-04

    Ακόμη περισσότερες φωτό εδώ.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles