17.4 C
Athens
Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024
More

    Κράνος Master Chief, για τους gamers που αισθάνονται “easy riders”!

    Ένα από τα πιο iconic σημεία της στολής του Master Chief είναι το γνωστό κράνος του, το οποίο (ας μην κρυβόμαστε) αρκετοί gamers θα ήθελαν (έστω και για πλάκα) να το φορέσουν και να αισθανθούν όπως ο βασικός πρωταγωνιστής του Halo franchise.

    Master Chief Helmet 2Όπως αποκάλυψε πρόσφατα η εταιρεία NECA (National Entertainment Collectibles Association), τον Ιούλιο φέτος αναμένεται να κυκλοφορήσει ένα real-life κράνος, το οποίο είναι ολόιδιο με το κράνος του Master Chief. To εν λόγω κράνος που έχει ήδη πάρει την έγκριση από την αρμόδια υπηρεσία του αμερικανικού υπουργείου μεταφορών, είναι σχεδιασμένο με τέτοιο τρόπο ώστε οι ειδικοί αεραγωγοί που βρίσκονται στο μπροστινό τμήμα του εξυπηρετούν σε μεγάλο βαθμό ώστε να μην θολώνει το τζαμάκι, ενώ παράλληλα ο εργονομικός σχεδιασμός δίνει τη δυνατότητα στο χρήστη να αισθάνεται άνετα ύστερα ακόμη και από πολλές ώρες οδήγησης.

    NECA-Halo-Master-Chief-motorcycle-helmet-1024x682

    H NECA δεν έδωσε στη δημοσιότητα στοιχεία αναφορικά με τιμή του real-life Master Chief κράνους, ωστόσο θα κυκλοφορήσει σε 4 διαφορετικά μεγέθη. Ανυπομονούμε να έρθει η ώρα και η στιγμή που θα δούμε τους πρώτους μοτοσικλετιστές στους δρόμους να φορούν το συγκεκριμένο κράνος. Πάντως, μέχρι στιγμής η NECA δεν έχει αποκαλύψει εάν θα περιλαμβάνεται και η Cortana ως έξτρα χαρακτηριστικό…

    Πέτρος Κυπραίος
    Πέτρος Κυπραίος
    Tech expert και true gamer στην καρδιά, ο Πέτρος Κυπραίος ξεκίνησε να ασχολείται ως συντάκτης σε κορυφαία περιοδικά του Ειδικού Τύπου πάνω στα video games και στην τεχνολογία, ενώ διετέλεσε επίσης και υπεύθυνος τμήματος παιδικών περιοδικών. Από τη θέση του editorial director το focus του είναι οτιδήποτε digital, όμως του αρέσει να ρίχνει και μια ματιά και στο… lifestyle!

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles