23.4 C
Athens
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024
More

    Ο Master Chief εισβάλλει στο Mall!

    Η 27η Οκτωβρίου ήταν σίγουρα μία πολύ σημαντική ημέρα για όλους τους fans του Halo, καθώς το πολυαναμενόμενο Halo 5: Guardians ύστερα από μπόλικη αναμονή είναι πλέον διαθέσιμο. Το γεγονός της κυκλοφορίας της περιπέτειας του Master Chief δεν θα μπορούσε παρά να γιορταστεί όπως αρμόζει σε κάθε major τίτλο, για αυτό και το team του Xbox και η Microsoft Hellas σε συνεργασία με τα καταστήματα Πλαίσιο ετοίμασαν μπόλικες εκπλήξεις για τους Halo fans, αλλά και για όλους εκείνους που έτυχε να επισκεφθούν τους χώρους του The Mall.

    Halo 5 Guardians Greek Launch (10)

    Συγκεκριμένα, στο Halo 5 tournament που έτρεξε τo κατάστημα Πλαίσιο, δόθηκαν δώρα στους νικητές που ξεπέρασαν τα 1.500 ευρώ (μεταξύ αυτών ήταν Xbox One Halo 5 Limited Edition και η συλλεκτική-τούμπανο του παιχνιδιού), ενώ ακόμη και οι gamers που δεν κατάφεραν να κερδίσουν κάποιο έπαθλο, σίγουρα θα το διασκέδασαν με την ψυχή τους. Την παράσταση βέβαια έκλεψε ο επιβλητικός Master Chief, ο οποίος βόλταρε ατάραχος μέσα στο Mall, αφήνοντας με το στόμα ανοικτό όσους τον αντίκριζαν. Μπορεί στο Halo 5 να είναι σοβαρός και αμείλικτος όταν καλείται να αντιμετωπίσει τους Covenant, ωστόσο από ότι διαπιστώσαμε ο John 117 δεν είχε το παραμικρό πρόβλημα να φωτογραφηθεί με τους θαυμαστές του. Πάντως, όση ώρα παραμείναμε στους χώρους του Mall δεν είδαμε κάπου τον Spartan Locke και την Red Team Osiris, οπότε μάλλον ο Master Chief αυτή τη φορά κατάφερε να διαφύγει για τα καλά…

    Halo 5 Guardians Greek Launch (7)

    Halo 5 Guardians Greek Launch (8)

    Halo 5 Guardians Greek Launch (9)

     

    Πέτρος Κυπραίος
    Πέτρος Κυπραίος
    Tech expert και true gamer στην καρδιά, ο Πέτρος Κυπραίος ξεκίνησε να ασχολείται ως συντάκτης σε κορυφαία περιοδικά του Ειδικού Τύπου πάνω στα video games και στην τεχνολογία, ενώ διετέλεσε επίσης και υπεύθυνος τμήματος παιδικών περιοδικών. Από τη θέση του editorial director το focus του είναι οτιδήποτε digital, όμως του αρέσει να ρίχνει και μια ματιά και στο… lifestyle!

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles