11.3 C
Athens
Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024
More

    Mastercard: δωροεπιταγές σε 600 τυχερούς φέρνουν οι ανέπαφες συναλλαγές στα εμπορικά κέντρα της Κύπρου

    Από την 1η Νοεμβρίου έως και τις 31 Δεκεμβρίου 2022, όσοι κάτοχοι καρτών Mastercard πραγματοποιήσουν τις συναλλαγές τους ανέπαφα (με κάρτα, ή mobile συσκευή) κατά τη διάρκεια της επίσκεψής τους στα εμπορικά κέντρα Nicosia Mall στη Λευκωσία και Metropolis Mall στη Λάρνακα, έχουν τη δυνατότητα να κερδίσουν δωροεπιταγές έως και 500€.

    Πιο συγκεκριμένα, περισσότεροι από 600 τυχεροί κάτοχοι καρτών Mastercard, θα κερδίσουν δωροεπιταγές αξίας 20, 50, 100 και 500 ευρώ για τις αγορές τους εντός των καταστημάτων των δύο εμπορικών κέντρων. Η διαδικασία συμμετοχής είναι απλή, καθώς περιλαμβάνει όλες τις ανέπαφες συναλλαγές που πραγματοποιούνται σε όλα τα καταστήματα των δύο εμπορικών κέντρων. Το μόνο που έχει να κάνει ο κάτοχος κάρτας Mastercard είναι να κρατήσει το απόκομμα από κάθε ανέπαφη συναλλαγή POS και να το σκανάρει στο Mastercard Touchpoint που θα βρει στους ειδικά διαμορφωμένους χώρους των εμπορικών κέντρων, όπου και θα ενημερώνεται αυτόματα για το εάν είναι ένας από τους μεγάλους τυχερούς. Στη διαδικασία, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να συμμετέχουν όσες φορές επιθυμούν, πραγματοποιώντας νέες αγορές με τη Mastercard κάρτα τους, με στόχο να αυξήσουν τις πιθανότητες να κερδίσουν δωροεπιταγές αξίας έως 500€.

    Η Λουκία Χωραφά, Head of Marketing & Communications της Mastercard, για την Ελλάδα, την Κύπρο και τη Μάλτα δήλωσε σχετικά: «Η θέλησή μας να αναβαθμίζουμε συνεχώς την αγοραστική εμπειρία των κατόχων καρτών μας, αποτελεί αναπόσπαστο κομμάτι της φιλοσοφίας της Mastercard όλα αυτά τα χρόνια. Φέτος είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι που εξελίσσουμε τη συνεργασία μας με τα εμπορικά κέντρα της χώρας και μας δίνεται η δυνατότητα να δημιουργήσουμε μια ενέργεια που εστιάζει στις ανέπαφες συναλλαγές, προσφέροντας ακόμα περισσότερα προνόμια και οφέλη στους καταναλωτές».

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles