23 C
Athens
Δευτέρα, 29 Απριλίου, 2024
More

    Μάθε πώς θα παίξεις (ναι, με ρόλο!) στο Star Wars: Episode VII!

    Πώς θα σου φαινόταν αν έκανες ένα μικρό περασματάκι από το Star Wars: Episode VII; Ναι καλέ, να ‘παιρνες ένα μικρό, τόσο δα ρολάκι για ένα cameo ίσα-ίσα, έτσι, για να ‘χεις να το λες! Τέλεια! Γιατί, ξέρεις, ε, ο J. J. Abrams, σκηνοθέτης της επερχόμενης ταινίας, αποφάσισε ήδη να δώσει το ΟΚ γι’ αυτό! Πώς θα διεκδικήσεις τον ρόλο σου; Κάτσε να δεις…

    star-wars-force-for-change

    Κατ’ αρχάς να σου πούμε ότι την όλη φάση υποστηρίζουν η Disney, η Lucasfilm και η εταιρεία παραγωγής του Abrams, Bad Robot. Η δε καμπάνια πήρε το όνομα Star Wars: Force for Change και το concept έχει ως εξής: δωρίζεις το ευτελές –για ‘σένα- ποσό των 10 δολαρίων στη UNICEF και μπαίνεις στην κλήρωση. Τόσο απλά. Ο νικητής του διαγωνισμού μαζί με ένα φιλαράκι του θα μεταβούν στα Pinewood Studios, όντας προσκεκλημένοι του ίδιου του J. J. Abrams. Ρόλους θα πάρουν κι οι δύο, αν και μέχρι στιγμής δεν έχει αποσαφηνιστεί ακόμα ποιοι θα είναι αυτοί. Ναι, ΟΚ, μην περιμένεις πρωταγωνιστικό αλλά και πάλι!

    Τώρα, από ‘κει και πέρα αν δεν έχεις οικονομικό πρόβλημα και θες να συνεισφέρεις με μεγαλύτερο ποσό, ελεύθερα! Με 40 δολάρια παίρνεις και ευχετήρια κάρτα από τον J. J. Abrams, με 100 δολάρια παίρνεις t-shirt, με 500 δολάρια παίρνεις αφίσα concept art, με 2.500 δολάρια παίρνεις αγαλματίδιο του Chewbacca και με 50.000 δολάρια σου κανονίζουν ιδιωτική προβολή παρέα με μέχρι 20 άτομα κοντά στο σπίτι σου! Παίζουν και ενδιάμεσες επιβραβεύσεις οπότε αν είσαι τρελός φαν του franchise, όρμα και όλο και κάτι θα βρεις.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles