21 C
Athens
Πέμπτη, 18 Απριλίου, 2024
More

    Maxcom Booth Tour @MWC 2018 «The Joy of Communication»!

    H Maxcom είναι μία εταιρεία κατασκευής τηλεφώνων που έχει την έδρα της στην Πολωνία και εδώ και για περισσότερα από 15 χρόνια έχει συνδέσει το όνομα της εδώ και χρόνια με μία δεκάδες budget-friendly μοντέλα που εντάσσονται τόσο στην κατηγορία των feature phones όσο και των smartphones, ενώ μάλιστα διαθέτει και wearables. Τα προϊόντα της Maxcom χωρίζονται σε 4 διακριτές κατηγορίες (comfort, strong, classic και smartphones) ανάλογα με το τι προσφέρουν στο καταναλωτικό κοινό.

    Maxcom (3)

    Στην πλούσια γκάμα της Maxcom περιλαμβάνονται τηλέφωνα με μεγάλα ευανάγνωστα πλήκτρα, αλλά και ορισμένα ιδιαίτερα χρήσιμα πλήκτρα ανάγκης SOS, που με το πάτημα τους μπορεί ο χρήστης του τηλεφώνου να πραγματοποιήσει μία κλήση για να καλέσει σε άμεση βοήθεια. Παράλληλα, η γνωστή εταιρεία έχει δημιουργήσει ένα πολύ καλό όνομα στις υπερενισχυμένες «rugged» λύσεις, καθώς η σειρά “Strong” είναι πραγματικά… «άφθαρτη», ενώ παράλληλα σχεδιάζει να ρίξει στην αγορά και Bluetooth ηχεία.

    Maxcom (6)

    Το σημαντικότερο βέβαια είναι ότι όλες οι συσκευές είναι σούπερ οικονομικές, καθώς στοιχίζουν πραγματικά ελάχιστα. Δείτε το booth tour που ακολουθεί για να πάρετε μία καλή γεύση από τα προϊόντα της Maxcom…

    Πέτρος Κυπραίος
    Πέτρος Κυπραίος
    Tech expert και true gamer στην καρδιά, ο Πέτρος Κυπραίος ξεκίνησε να ασχολείται ως συντάκτης σε κορυφαία περιοδικά του Ειδικού Τύπου πάνω στα video games και στην τεχνολογία, ενώ διετέλεσε επίσης και υπεύθυνος τμήματος παιδικών περιοδικών. Από τη θέση του editorial director το focus του είναι οτιδήποτε digital, όμως του αρέσει να ρίχνει και μια ματιά και στο… lifestyle!

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles