20.9 C
Athens
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024
More

    Maxcom MS 553 LTE hands-on @ΜWC 2018 «Το “φιλικό” smartphone»!

    H Maxcom δεν θα μπορούσε να απουσιάζει από το φετινό MWC, καθώς η γνωστή εταιρεία από την Πολωνία είχε να επιδείξει για μία ακόμη χρονιά, ένα δυνατό portfolio συσκευών που παίζουν τόσο στην κατηγορία των κλασικών feature phones, όσο και smartphones, με γνώμονα φυσικά την οικονομία και τον προσιτό χαρακτήρα.

    bty

    Στο booth της Maxcom είχαμε την ευκαιρία να τεστάρουμε και να γνωρίσουμε καλύτερα ορισμένες από τις συσκευές της, να παίξουμε μαζί τους και έτσι να πάρουμε μία πρώτη γεύση από τις δυνατότητες τους. Στόχος της Maxcom είναι να αναδειχθεί ένας πιο «φιλικός χαρακτήρας», δίνοντας βάση κυρίως στον τομέα του user experience. Σε αυτή την κατηγορία εντάσσεται και το Maxcom MS 553, ένα smartphone που σχεδιάστηκε για να προσφέρει μεγαλύτερη ασφάλεια στους χρήστες προχωρημένης ηλικίας που αναζητούν μία πρόταση που να μπορεί να καλύψει τις καθημερινές ανάγκες τους (χωρίς αυτό βέβαια να σημαίνει ότι δεν μπορεί να χρησιμοποιηθεί και από άτομα νεαρότερης ηλικίας).

    Maxcom MS 553

    Για αυτό και η Maxcom έχει εγκαταστήσει στο MS 553 μία ιδιαίτερα «φιλική» εφαρμογή (Maxcom friendly screen app), η οποία ουσιαστικά δίνει τη δυνατότητα σε άτομα που δεν έχουν ιδιαίτερη σχέση με τον κόσμο των smartphones να μπορούν να τα χειριστούν με μεγαλύτερη ευκολία. To Maxcom friendly application προσφέρει έξι basic λειτουργίες: «SOS, Gallery, Επαφές, Φωτογραφική Μηχανή, SMS και Ρυθμίσεις» και όπως θα διαπιστώσετε και από το hands-on video που ακολουθεί σίγουρα πρόκειται για μία λύση που βοηθάει σημαντικά στην χρήση ενός smartphone.

    bty

    Όσον αφορά τα τεχνικά χαρακτηριστικά του, το MS 553 εντάσσεται στην entry-level κατηγορία, προσφέροντας display στις 5.5 ίντσες, μνήμη στα 2GB RAM, με 16GB αποθηκευτικού χώρου, ενώ επιπλέον διαθέτει main camera στα 13MP και selfie cam στα 5MP. Στην καρδιά του βρίσκεται ένα quad-core SoC (με τους πυρήνες του χρονισμένους στα 1.45GHz), διαθέτει αισθητήρα δαχτυλικών αποτυπωμάτων στο πίσω τμήμα, ενώ επιπλέον η χωρητικότητα της μπαταρίας του ανέρχεται στα 3300mAh. Σε ότι έχει να κάνει με την τιμή του στην χώρα μας θα το βρείτε στα 150 ευρώ. Δείτε την «user friendly» πρόταση της Maxcom στο hands-on video που ακολουθεί…    

    Πέτρος Κυπραίος
    Πέτρος Κυπραίος
    Tech expert και true gamer στην καρδιά, ο Πέτρος Κυπραίος ξεκίνησε να ασχολείται ως συντάκτης σε κορυφαία περιοδικά του Ειδικού Τύπου πάνω στα video games και στην τεχνολογία, ενώ διετέλεσε επίσης και υπεύθυνος τμήματος παιδικών περιοδικών. Από τη θέση του editorial director το focus του είναι οτιδήποτε digital, όμως του αρέσει να ρίχνει και μια ματιά και στο… lifestyle!

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles