16.1 C
Athens
Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024
More

    May the Force be with us! Ανακοινώθηκαν 3 νέες ταινίες Star Wars!

    Όλοι οι fans του Star Wars κρέμονται από τα χείλη των υπευθύνων της Disney, καθώς στο πλαίσιο του Star Wars Celebration (που διεξάγεται 7 με 10 Απριλίου στο Λονδίνο) πρόκειται να έχουμε έναν καταιγισμό από νέα trailers, keynotes και info για όλα τα υπό ανάπτυξη projects. Και εάν εδώ και καιρό σας είχαν λείψει οι ταινίες Star Wars, σας έχουμε σπουδαία νέα, καθώς όπως έγινε γνωστό η Lucas και η Disney έχουν στα σκαριά ούτε μία, ούτε δύο… αλλά τρεις νέες ταινίες Star Wars!

    Οι τρεις αυτές νέες ταινίες θα διαδραματίζονται σε τρεις διαφορετικές χρονικές περιόδους και πρόκειται να τις σκηνοθετήσουν τρεις διαφορετικοί σκηνοθέτες. Η πρώτη που θα φέρει την υπογραφή του James Mangold πρόκειται να εξιστορήσει τις απαρχές του Τάγματος των Jedi εστιάζοντας στη Δύναμη και στον πρώτο Jedi (όπου χρονικά θα λαμβάνει χώρα 25.000 χρόνια πριν την original Trilogy). Την δεύτερη ταινία θα την αναλάβει ο David Filoni και θα εξερευνάει τον πόλεμο στις τάξεις της New Republic και τη δημιουργία του First Order, συνδέοντας έτσι τις σειρές Mandalorian και Ashoka. Τέλος, στην 3η ταινία που θα την υπογράψει η Sharmeen Obaid-Chinoy αναμένεται να παρακολουθήσουμε την επιστροφή της Rey (η Daisy Ridley επιστρέφει), με το σενάριο να εστιάζει 15 χρόνια μετά το The Rise of the Skywalker και θα επικεντρώνεται στην προσπάθεια της τελευταίας Jedi να δημιουργήσει ξανά το τάγμα των Jedi.

    Ας ελπίσουμε ότι και οι τρεις ταινίες θα καταφέρουν να βγουν στις σκοτεινές αίθουσες, καθώς η αλήθεια είναι ότι το τελευταίο χρονικό διάστημα μόνο για ακυρώσεις ακούμε στα κινηματογραφικά projects του Star Wars. Αξίζει να σημειωθεί ότι δεν έγινε καμία αναφορά στο Star Wars film που ετοιμάζει ο Taika Waititi.

    Πέτρος Κυπραίος
    Πέτρος Κυπραίος
    Tech expert και true gamer στην καρδιά, ο Πέτρος Κυπραίος ξεκίνησε να ασχολείται ως συντάκτης σε κορυφαία περιοδικά του Ειδικού Τύπου πάνω στα video games και στην τεχνολογία, ενώ διετέλεσε επίσης και υπεύθυνος τμήματος παιδικών περιοδικών. Από τη θέση του editorial director το focus του είναι οτιδήποτε digital, όμως του αρέσει να ρίχνει και μια ματιά και στο… lifestyle!

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles