16.3 C
Athens
Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024
More

    McDonald’s: Λιγοστεύουν οι πατάτες στην Ιαπωνία λόγω προβλημάτων στην εφοδιαστική αλυσίδα

    Αρκετός λόγος γίνεται το τελευταίο διάστημα για τις σοβαρές ελλείψεις που παρατηρούνται στην εφοδιαστική αλυσίδα. Από τη μια πλευρά οι εταιρείες αυτοκινήτων και τεχνολογίας αδυνατούν, εξαιτίας της έλλειψης ημιαγωγών να φέρουν εις πέρας την παραγωγή, ενώ από την άλλη πλευρά οι καταναλωτές είναι αδύνατο να βρουν στην αγορά κονσόλες, κάρτες γραφικών και άλλες κατηγορίες προϊόντων που επηρεάζονται από την κρίση.

    Πρόβλημα στην εισαγωγή του προϊόντος

    Τα προβλήματα στην εφοδιαστική αλυσίδα, όπως φαίνεται δε σταματούν εδώ, αφού έχουν αρχίσει να επηρεάζονται και κατηγορίες που δε μπορούσαμε να φανταστούμε. Είναι αντιπροσωπευτικό της κατάστασης το γεγονός ότι η αλυσίδα McDonald’s στην Ιαπωνία ανακοίνωσε ότι θα μικρύνει τη μερίδα πατάτας, που διατίθεται στα καταστήματα, αφού έχει παρουσιαστεί μεγάλο πρόβλημα στην εισαγωγή του προϊόντος.

    Προκειμένου η εταιρεία McDonald’s να αποφύγει τη δυσαρέσκεια των πελατών και να αντιμετωπίσει τις καθυστερήσεις στην προμήθεια των πρώτων υλών, για μια εβδομάδα, η μερίδα της τηγανητής πατάτας θα έχει μικρότερο μέγεθος!

    Διαβάστε επίσης:

    Delivery φαγητού ξεκινά το TikTok! Στην… πόρτα των χρηστών viral συνταγές

    Ελένη Σαραντάκη
    Ελένη Σαραντάκη
    Η Ελένη Σαραντάκη είναι δημοσιογράφος και εκπαιδευτικός με πολυετή εμπειρία στο χώρο του τεχνολογικού και τουριστικού ρεπορτάζ. Έχει συνεργαστεί με ηλεκτρονικά και έντυπα μέσα ως αρθρογράφος, ενώ σήμερα είναι αρχισυντάκτρια του περιοδικού της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων Greek Hotelier και editor στο τεχνολογικό site Digital Life.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles