18.5 C
Athens
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024
More

    Με αυτό το χαρακτηριστικό το Galaxy S8 θα προσπαθήσει να … «σκοτώσει» τα PCs!

    Σύμφωνα με ένα screenshot που διέρρευσε πριν από μερικές ημέρες, το Galaxy S8 λέγεται ότι θα εξοπλιστεί με ένα μοναδικό χαρακτηριστικό το οποίο θα του επιτρέψει να … «σκοτώσει» σε κάποιο βαθμό τα PCs. Αναφερόμαστε στην πιθανή ύπαρξη μιας desktop λειτουργίας στη πολυαναμενόμενη συσκευή της Samsung. Συγκεκριμένα, ο χρήστης θα μπορεί να συνδέσει τη συσκευή του σε μια εξωτερική οθόνη, κάτι που θα μετατρέψει το smartphone του σε ένα επιτραπέζιο ηλεκτρονικό υπολογιστή βασισμένο στο Android.

    s8-desktop-feature

    Σε πολλούς από εσάς ένα τέτοιο χαρακτηριστικό φαντάζει γνώριμο και αυτό γιατί η Microsoft επιχείρησε να κάνει κάτι ανάλογο με τα Windows 10. Πρόκειται για το γνωστό χαρακτηριστικό Continuum που δεν κατάφερε να προσελκύσει το ενδιαφέρον της αγοράς. Η εταιρεία, δεν έχει προς το παρόν αποκαλύψει κάτι επίσημα. Η ιστοσελίδα Androbit, προχώρησε ένα βήμα παραπέρα και δημιούργησε μια εικόνα σε μια προσπάθεια να δείξει στους αναγνώστες της πως μπορεί να είναι το νέο UI του συγκεκριμένου χαρακτηριστικού του Galaxy S8.

    galaxy-s8-desktop-mode-concept

    Όπως βλέπουμε και στην εικόνα, πρόκειται για ένα περιβάλλον που παρουσιάζει πολλές ομοιότητες με εκείνο των Windows. Το UI είναι σχεδόν ίδιο με εκείνο που η Samsung ακολουθεί στις συσκευές της, ενώ άγνωστο παραμένει αν θα προσφέρει και υποστήριξη «Multitasking», σαν την αντίστοιχη των Windows. Αυτό που γνωρίζουμε σίγουρα, είναι ότι το Galaxy S8 θα εξοπλιστεί με Snapdragon 835 SoC της Qualcomm, προσφέροντας στη συσκευή ακόμη καλύτερες επιδόσεις σε σχέση με το Galaxy S7. Πληροφορίες τονίζουν πως το chip αυτό μπορεί να τρέξει ακόμη και μια πλήρη έκδοση των Windows 10 και Win32 desktop apps, επομένως σίγουρα θα μπορεί να υποστηρίξει ένα τέτοιο χαρακτηριστικό.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles