19.2 C
Athens
Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024
More

    Δοκιμάζοντας το «μαγικό» μηχάνημα που μπορεί να βρει το τέλειο τζιν για σένα

    Λοιπόν, αν ο κόσμος ήταν αλλιώς και αν ήταν προτεραιότητά μας να βρούμε το τέλειο τζιν παντελόνι, αυτός θα ήταν ο λόγος για να ταξιδέψουμε μέχρι τη Νέα Υόρκη:

    me-ality

    Λέγεται Me-Ality, το έχουν τοποθετήσει στο γυναικείο και το ανδρικό τμήμα τους τα καταστήματα Bloomingdale’s και κάνει κάτι σχεδόν μαγικό: μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα, παίρνει περισσότερες από 200.000 μετρήσεις από το σώμα σας, επεξεργάζεται τα στοιχεία και σας προτείνει τα ιδανικά τζιν για τον σωματότυπο και το μέγεθός σας.

    Πόσο φανταστικό ακούγεται αυτό; Ε, λοιπόν, δεν είναι και η Leslie Horn από το Gizmodo, πήγε στο κατάστημα Bloomingdale’s για να διαπιστώσει του λόγου το αληθές. Και το διαπίστωσε. Αφού έλαβε τις μετρήσεις της και καθόρισε ποια στυλ της αρέσουν και δεν της αρέσουν σε μία οθόνη αφής, τύπωσε τις προτάσεις που της έδωσε το Me-Ality και περιείχαν τα προτεινόμενα σχέδια και μεγέθη που βρίσκονται στην κολεξιόν του καταστήματος και παρέδωσε την λίστα στην πωλήτρια. Δοκίμασε 7 παντελόνια και τα 7 ταίριαξαν τέλεια στο σώμα της.

    Όσοι διαθέτουμε ένα ζευγάρι πόδια και ένα ζευγάρι οπίσθια, ξέρουμε πόσο επίπονο μπορεί να είναι το να βρούμε ένα καλό παντελόνι που να μας εφαρμόζει τέλεια. Ας «προσευχηθούμε» όλοι μαζί, ένα Me-Ality, να ταξιδέψει και εκτός ΗΠΑ μήπως και δούμε… χαρά. Εν τω μεταξύ, δείτε το “review” της Leslie Horn, εδώ

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles