15.6 C
Athens
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024
More

    Με άρωμα Ελλάδας τα 72α BAFTA Awards 2019: Το βραδυ της Κυριακής στην PrimeTel από το Novacinema1

    BAFTA-TROPHY_Web primetel novacinema

    Με έντονο ελληνικό ενδιαφέρον θα πραγματοποιηθούν φέτος τα 72α Bafta Awards, τα οποία θα μεταδοθούν αποκλειστικά από το Nocacinema1 στην PrimeTel απευθείας από το Royal Albert Hall του Λονδίνου την Κυριακή 10 Φεβρουαρίου, στις  24:00! 

    Οι ταινίες που έρχονται σε A’ τηλεοπτική προβολή στα κινηματογραφικά κανάλια της Nova Cyprus ξεχώρισαν στα φετινά Bafta με την ταινία “The Favourite” του Γιώργου Λάνθιμου να διεκδικεί συνολικά 12 βραβεία στις κυριότερες κατηγορίες, όπως: Σκηνοθεσίας, Καλύτερης ταινίας, Α’ Γυναικείου ρόλου, διπλή υποψηφιότητα στην κατηγορία Β’ Γυναικείου ρόλου για τις Emma Stone και Rachel Weisz και Καλύτερης Βρετανικής Ταινίας.

    Από 7 βραβεία διεκδικεί η ταινία “Bohemian Rhapsody”, ενώ η Lady Gaga είναι υποψήφια για βραβείο Α’ Γυναικείου Ρόλου στην ταινία “A Star is Born”. Για την ταινία “Vice” (6 υποψηφιότητες), υποψήφιος βρίσκεται ο Christian Bale για Α’ Ανδρικού Ρόλου ενώ ο Sam Rockwel και η Amy Adams διεκδικούν βραβείο Β’ Ανδρικού και Β’ Γυναικείου Ρόλου αντίστοιχα.

    Η ταινία “Green Book” με τη σειρά της διεκδικεί βραβείο Καλύτερης Ταινίας, Διασκευασμένου Σεναρίου, Α’ Ανδρικού (Viggo Mortensen) και Β’ Ανδρικού (Ali Mahershala).

    Η τελετή, με παρουσιάστρια και φέτος την Joanna Lumley, θα μεταδοθεί και σε Prime Time προβολή, με ελληνικούς υπότιτλους, την Δευτέρα 11 Φεβρουαρίου στις 22:00, στο Novacinema1.

    Τέλος, σημειώνεται ότι την απονομή των 72ων βραβείων Bafta θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν οι συνδρομητές του τηλεοπτικού πακέτου Premium Plus από το κανάλι Novacinema 1 (θέση 601).

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles