23.4 C
Athens
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024
More

    Με Camera sensor στα 200MP εξοπλισμένο το Xiaomi 12 Ultra! (φήμες)

    Μπορεί όποτε βλέπουμε μια συσκευή με camera sensor στα 100MP να την… θαυμάζουμε, όμως σε λίγο καιρό τα 100MP μάλλον δεν θα μας προξενούν καμία… εντύπωση!  Σύμφωνα με τις φήμες που έχουν δει το φως της δημοσιότητας, τα επόμενα High-end smartphones που θα κυκλοφορήσουν μέσα στο 2022, ενδέχεται να διαθέτουν camera sensor με ανάλυση στα 200MP, με τη Xiaomi μάλιστα να ανοίγει πρώτη τον χορό των 200MP! Σύμφωνα με το Digital Chat Station, το Xiaomi 12 Ultra που θα αποτελέσει την επόμενη ναυαρχίδα της, δεν αποκλείεται να διαθέτει έναν sensor στα 200MP και έναν δεύτερο στα 50MP!

    Μάλιστα, έγκριτες πηγές της αγοράς τονίζουν ότι o εν λόγω σένσορας θα είναι κατασκευασμένος από τη Samsung (ISOCELL HP1), τον οποίο η κορεατική εταιρεία το προμοτάρει ιδιαίτερα έντονα το τελευταίο χρονικό διάστημα. Ο εν λόγω sensor είναι ο πρώτος που θα υιοθετεί την τεχνολογία ChameleonCell, η οποία σύμφωνα με τη Samsung πετυχαίνει εξαιρετικές φωτογραφικές επιδόσεις σε συνθήκες χαμηλού φωτισμού. Η επιλογή για τη δεύτερη κάμερα στο Xiaomi 12 Ultra θα αποτελεί ένα «δάνειο» του ISOCELL GN2 sensor που ήδη υπάρχει στο Mi 11 Ultra. Εάν τελικώς οι φήμες επαληθευτούν, η νέα ναυαρχίδα της Xiaomi, η οποία εκτός από την εκπληκτική κάμερα κάτι μας λέει ότι θα θρυμματίσει κάθε score στα benchmarks λόγω του Snapdragon 898 SoC θα κυκλοφορήσει μέσα στους πρώτους μήνες του 2022 και δεν σας κρύβουμε ότι ήδη… ανυπομονούμε!

    Πέτρος Κυπραίος
    Πέτρος Κυπραίος
    Tech expert και true gamer στην καρδιά, ο Πέτρος Κυπραίος ξεκίνησε να ασχολείται ως συντάκτης σε κορυφαία περιοδικά του Ειδικού Τύπου πάνω στα video games και στην τεχνολογία, ενώ διετέλεσε επίσης και υπεύθυνος τμήματος παιδικών περιοδικών. Από τη θέση του editorial director το focus του είναι οτιδήποτε digital, όμως του αρέσει να ρίχνει και μια ματιά και στο… lifestyle!

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles