15.2 C
Athens
Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024
More

    Με φωνές πραγματικών συμμορητών οι χαρακτήρες του GTA V

    Νόμιζες πως η ανάπτυξη του GTA V ήταν μια εύκολη υπόθεση; Νόμιζες πως η Rockstar απλά το «ξεπέταξε» το παιχνίδι σε λίγο καιρό; Αν τα νόμιζες αυτά κάνεις λάθος. Τα πάντα μέσα στο παιχνίδι εμβαθύνουν μέχρι την παραμικρή λεπτομέρεια.

    gtav-gangster

    Ο παραγωγός και συγγραφέας του παιχνιδιού Λάζλοου Τζόουνς, όπως αναφέρει το Polygon, είπε πως μάζεψε χιλιάδες ώρες από ομιλίες ανθρώπων μέσα στα σπίτια τους για να έχει πολύ υλικό για χρήση περιβαλλοντικού ήχου.

    «Μέσα στο παιχνίδι υπάρχουν αυτές οι ανταγωνιστικές συμμορίες. Οι Μαύρες συμμορίες, οι Λατινικές συμμορίες. Προσλάβαμε έναν τύπο που μας έφερε μέλη συμμοριών, πραγματικά μέλη συμμοριών, σαν τους τύπους της El Salvadoran συμμορίας με τα απίστευτα τατουάζ, ένας μάλιστα από τους οποίους είχε αποφυλακιστεί μόλις την προηγούμενη ημέρα», είπε ο Τζόουνς.

    «Ηχογραφήσαμε αυτούς τους τύπους για τους χαρακτήρες των συμμοριών, επειδή δεν θέλαμε έναν ανόητο ηθοποιό που πήγε σε ένα χαριτωμένο σχολείο να προσπαθεί να γίνει ένας σκληρός συμμορίτης. Δεν υπάρχει κάτι χειρότερο από αυτό, οπότε τράβα βρες τους τρομακτικούς ανθρώπους και πες “μπορείτε να έρθετε εδώ παρακαλώ;”».

    Μάλιστα, ο Τζόουνς έβαλε τους πραγματικούς γκάνγκστερ να κάνουν τις απαραίτητες αλλαγές στο σενάριο, γιατί το δικό του «έχανε» σε αυθεντικότητα.

    Το Grand Theft Auto V κυκλοφορεί στις 17 Σεπτεμβρίου για PS3 και Xbox 360.

    Related Articles

    1 ΣΧΟΛΙΟ

    τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles