17.4 C
Athens
Πέμπτη, 2 Μαΐου, 2024
More

    Με μεγαλύτερη οθόνη και μπαταρία που… αντέχει το Samsung Galaxy Fit3

    Μετά από αρκετές διαρροές, η Samsung τελικά ανακοίνωσε και επίσημα το Galaxy Fit3, ένα νέο wearable που θα φτάσει στην αγορά με μεγαλύτερο οθόνη, μακράς διάρκειας μπαταρία και μερικά νέα χαρακτηριστικά, σε σχέση με τον προκάτοχό του, το Fit2. Το smartwatch θα είναι διαθέσιμο προς πώληση από αύριο, 23 Φεβρουαρίου, χωρίς ωστόσο η εταιρεία να έχει αποκαλύψει προς το παρόν την τελική του τιμή.

    Τι να περιμένετε από το Galaxy Fit3

    Για όσους ενδιαφέρονται, το Fit3 έρχεται με οθόνη AMOLED 1.6 ιντσών, η οποία είναι 45% μεγαλύτερη σε σχέση με αυτή του προγενέστερου Fit 2. Διαθέτει ένα μόνο κουμπί στη δεξιά πλευρά και ένα μηχανισμό που απελευθερώνει με ένα «κλικ» το λουρί, το οποίο δε διαθέτει ασύρματη φόρτιση. Για τη φόρτιση χρησιμοποιεί δύο pogo pin. Το Fit 3 είναι το πρώτο gadget της σειράς που υποστηρίζει Fall Detection και Emergency SOS, το οποίο ενεργοποιείται με πέντε γρήγορα πατήματα στο κουμπί. Μόλις το κάνει αυτό ο χρήστης, η τοποθεσία του θα κοινοποιηθεί στις έκτακτες επαφές που έχετε ορίσει εκ των προτέρων.

    Η Samsung υποστηρίζει ότι το Galaxy Fit3 αντέχει 13 ημέρες με μία μόνο φόρτιση, χάρη στο 208 mAh cell. Σε αυτό συμβάλλει το γεγονός ότι δε διαθέτει Wear OS ή άλλο heavy interface, αλλά mini apps, όπως τα Calendar, Weather, World Clock και sports tracking.

    Το Fit3 υποστηρίζει πάνω από 100 τύπους προπόνησης, αλλά δεν διαθέτει GPS. Οπότε οποιαδήποτε δραστηριότητα που περιλαμβάνει κίνηση σε ανοιχτό χώρο, απαιτεί ένα paired smartphone για καλύτερο tracking. Καταγράφει επίσης τα μοτίβα ύπνου, τα βήματα και τα επίπεδα άγχους, με τις πληροφορίες να εμφανίζονται στην εφαρμογή Samsung Health.

    Διαβάστε επίσης:

    Ποιες παλαιότερες συσκευές Samsung θα αναβαθμιστούν με Galaxy AI;

    Ελένη Σαραντάκη
    Ελένη Σαραντάκη
    Η Ελένη Σαραντάκη είναι δημοσιογράφος και εκπαιδευτικός με πολυετή εμπειρία στο χώρο του τεχνολογικού και τουριστικού ρεπορτάζ. Έχει συνεργαστεί με ηλεκτρονικά και έντυπα μέσα ως αρθρογράφος, ενώ σήμερα είναι αρχισυντάκτρια του περιοδικού της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων Greek Hotelier και editor στο τεχνολογικό site Digital Life.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles